aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Πληρώνουν ακριβά τα «νυχτοπερπατήματα» Εμπιντά και Καρ

Απόλλων: Πληρώνουν ακριβά τα «νυχτοπερπατήματα» Εμπιντά και Καρ

Ως πολύ σοβαρό χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσαν οι Καρ και Εμπιντά. Οι δύο ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής από την αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα και εντός της ημέρας το διοικητικό συμβούλιο των «γαλάζιων» θα συνεδριάσει και μεταξύ άλλων θα εξετάσει το παράπτωμα στο οποίο υπέπεσαν οι δύο παίκτες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Καρ και Εμπιντά διασκέδαζαν μέχρι αργά το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Ο Σωφρόνης Αυγουστή έγινε έξαλλος με το παράπτωμα των δύο παικτών και έδωσε εντολή να μείνουν εκτός αποστολής.

Η διοίκηση Νίκου Κίρζη είναι αποφασισμένη να βάλει το… μαχαίρι στο κόκκαλο για να στείλει το μήνυμα σε όλους ότι τέτοιες συμπεριφορές όχι μόνο δεν είναι αποδεκτές, αλλά δεν αρμόζουν σε μία ομάδα που παρέχει τα πάντα σε επαγγελματικές συνθήκες. Όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά σχετικά με το μέλλον τους και αναμένονται με ενδιαφέρον και τα όσα θα ειπωθούν από τον Σωφρόνη Αυγουστή στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (3/12, 11;15).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ