aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ουάρντα με σφραγίδα Κίρζη

Απόλλων: Ουάρντα με σφραγίδα Κίρζη

H μεγάλη μετεγγραφή της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου μέχρι την επόμενη, έγινε από τον Απόλλωνα με το «καλημέρα» στο 2023. Ο Αμρ Ουάρντα, που ανακοινώθηκε με την έλευση του νέου χρόνου, μετακόμισε από την Ανόρθωση τους κυανόλευκους της Λεμεσού.

Μετεγγραφή που φέρει αποκλειστικά τη σφραγίδα του Νίκου Κίρζη, καθώς όπως ανέφερε σε χθεσινές δηλώσεις του ο Φανούριος Κωνσταντίνου, κανείς δεν ήξερε για τον Ουάρντα παρά μόνο ο πρόεδρος του Απόλλωνα. «Η μετεγγραφή αυτή έχει καθαρά την υπογραφή του προέδρου. Από μόνος του, χωρίς να γνωρίζει κανείς, πέραn του ποδοσφαιριστή και της Ανόρθωσης, κατάφερε να υλοποιήσει τη μετεγγραφή» είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπός Τύπου του Απόλλωνα.

Για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Αιγύπτιου, χρειάστηκε να κάνει και ο ποδοσφαιριστής αρκετές υπερβάσεις. «Μας εντυπωσίασε το πάθος και η θέληση του ποδοσφαιριστή, που έκανε αρκετές υποχωρήσεις, για να φορέσει τη φανέλα του Απόλλωνα. Κανείς δεν περίμενε ότι ο Απόλλων θα έκανε μια τέτοια μετεγγραφή λίγο μετά την έλευση του 2023» πρόσθεσε.

Ο Ουάρντα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, χάρισε στην Ανόρθωση τον μισθό Δεκεμβρίου και την ίδια ώρα επέστρεψε στη διοίκηση του συλλόγου της Αμμοχώστου την επιταγή που είχε πάρει το καλοκαίρι από τον κ. Πουλλαΐδη όταν υπέγραψε την ανανέωσή του. Παράλληλα, ο Απόλλων πλήρωσε στην Ανόρθωση ένα σεβαστό ποσό (πληροφορίες κάνουν λόγο για €100.000) για να μπορέσει να αποσπάσει την υπογραφή του Ουάρντα.

Η απόκτηση του Αιγύπτιου άσου, καταρχάς φανερώνει τη θέληση του Νίκου Κίρζη για να ενισχύσει την ομάδα, αλλά και για να δώσει την δυναμική που πρέπει ενόψει της συνέχειας, ώστε να αυξήσει ο Απόλλων τις πιθανότητες για να κλείσει όσο πετυχημένα μπορεί τη σεζόν. Μετά την απόκτηση του Αιγύπτιου ακραίου επιθετικού, η προσοχή των κυανόλευκων στρέφεται στην προσθήκη μεσοεπιθετικού, ο οποίος θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά στον δημιουργικό τομέα και να βοηθήσει τους επιθετικούς να σκοράρουν.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ