aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Η «γεμάτη εμφάνιση», το σταθερό πρόβλημα και ο… αέρας Ουάρντα

Απόλλων: Η «γεμάτη εμφάνιση», το σταθερό πρόβλημα και ο… αέρας Ουάρντα

Ο Απόλλων είχε την πιο γεμάτη εμφάνισή του από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του πάγκου ο Κωνσταντίνος Μακρίδης και νίκησε δίκαια τη Νέα Σαλαμίνα. Πέτυχε δύο γκολ, κυριάρχησε στο γήπεδο και έστειλε μετά από καιρό αισιόδοξα μηνύματα.

Τι θα μπορούσε να πάει καλύτερα; Να καθάρισε το ματς νωρίτερα, αφού το τελικό 2-0 ήρθε στο 90’. Έκανε πάλι την εμφάνισή του το πρόβλημα στο «εύκολο γκολ», αλλά το καλό για τους κυανόλευκους είναι ότι δεν πλήρωσαν την αστοχία τους και… τέλος καλό, όλα καλά.

Στην εξίσωση μπήκε και ο Ουάρντα, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε με την είσοδό του στο γήπεδο (77’) και με ορισμένες… τυπικές ενέργειές του έδειξε ότι μπορεί να ταιριάξει στο σύνολο. Μπροστά σε εφτά χιλιάδες κόσμο, το κλίμα του πρώτου παιχνιδιού για το 2023 ήταν άψογο και αν μη τι άλλο, άρχισε αισιόδοξα η νέα χρονιά για τους πρωταθλητές, στην προσπάθειά τους να πλησιάσουν τους προπορευόμενους.

Αν θα δοθεί και συνέχεια και πού θα οδηγήσει τον Απόλλωνα, θα το μάθουμε στο εγγύς μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ