aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Όλα ρευστά για το ματς με την ΑΕΚ

Απόλλων: Όλα ρευστά για το ματς με την ΑΕΚ

Στο προπονητικό κέντρο στο Κολόσσι, ο Απόλλων συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, που είναι ορισμένη για το προσεχές Σάββατο στο «ΑΕΚ Αρένα». Δύσκολος, αλλά και σημαντικός αγώνας από τη στιγμή που η ομάδα της Λάρνακας είναι έναν μόλις βαθμό πίσω από τους κυανόλευκους.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά δεδομένα, δεν μπορούν να λεχθούν πολλά τη δεδομένη στιγμή, αφού όλα είναι ρευστά με το θέμα του κορωνοϊού, και τα πάντα θα κριθούν τις επόμενες ημέρες από τον διαγνωστικό έλεγχο που περνούν καθημερινά όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ ξέρει καλά πως οι αγώνες που έχει ο Απόλλων εντός Ιανουαρίου θα κρίνουν πολλά. Γι’ αυτό και από την πλευρά του θα θελήσει να κάνει σωστή διαχείριση του έμψυχου δυναμικού. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να πάρει το μάξιμουμ από όλους και από την άλλη να μπορέσει να τους διατηρήσει όλους ετοιμοπόλεμους για να μπορέσουν να βοηθήσουν.

Είναι πολύ σημαντικό, για τον προγραμματισμό του τεχνικού ηγέτη της ομάδας, οι κινήσεις ενίσχυσης να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα, έτσι ώστε να μπορέσουν να ενταχθούν στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ