aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ο απολογισμός και οι φιλοδοξίες του Μάρκες

Απόλλων: Ο απολογισμός και οι φιλοδοξίες του Μάρκες

Ο Πέδρο Μάρκες, σε συνέντευξη στην εφημερίδα A’ Bola, ανασκόπησε τη θητεία του στον Απόλλωνα, μια σεζόν που αποτέλεσε την πιο παραγωγική της καριέρας του. Με 18 γκολ και 6 ασίστ σε 36 αγώνες, αναδείχθηκε έβδομος σκόρερ του πρωταθλήματος με 13 γκολ και πρώτος σκόρερ στο κύπελλο με πέντε τέρματα. Σχολιάζοντας τη λήξασα σεζόν, δήλωσε χαρούμενος που η δουλειά του απέδωσε καρπούς και τονίζει πως η σταθερή του απόδοση τον ενθαρρύνει για την επόμενη χρονιά.

Αναφερόμενος στην πορεία του Απόλλωνα, ο Μάρκες εξέφρασε την απογοήτευσή του που η ομάδα δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μία θέση στο πρώτο γκρουπ του πρωταθλήματος, παρά τις δυνατότητές της. Θυμήθηκε με πικρία τα τελευταία λεπτά του ημιτελικού του κυπέλλου, όπου η ομάδα αποκλείστηκε στο 92ο λεπτό από την Πάφο, σημειώνοντας ότι η ποιότητα στο ρόστερ του Απόλλωνα, έδινε τη δυνατότητα να διεκδικήσουν ακόμα και το τρόπαιο.

Ο Μάρκες επαίνεσε τη συνεργασία του με τον Βαλμπουενά, και μίλησε για την υποστήριξη που έλαβε από την οικογένεια και τους φίλους του. Τέλος, τόνισε πως επιδιώκει καλύτερες επιδόσεις τη νέα σεζόν, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής στην Πορτογαλία στο μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ