aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ντζουμ μέσα, Παπουνασβίλι έξω

Απόλλων: Ντζουμ μέσα, Παπουνασβίλι έξω

Ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα είναι ο Αρνό Ντζουμ, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. O Καμερουνέζος μέσος τέθηκε στη διάθεση του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, που μπορεί να τον υπολογίζει για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Ντζουμ είναι μέσος ποδοσφαιριστής στον οποίο ο Γερμανός τεχνικός επενδύει ως νέο ηγέτη της μεσαίας γραμμής του Απόλλωνα, γραμμή στην οποία μέχρι και την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν σαρωτικές αλλαγές. Ο Καμερουνέζος είναι, όπως υποστηρίζουν στον Απόλλωνα, ηγετική προσωπικότητα. Η πρώτη αλλαγή στη μεσαία γραμμή έχει να κάνει με την απόκτηση του Ντζουμ, ενώ σ’ αυτή τη γραμμή θα υπάρξουν άλλες δύο προσθήκες.

Ο Τσόρνιγκερ είναι δεδομένο πως θέλει να αλλάξει το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας, βάζοντας τη δική του σφραγίδα και περνώντας τη φιλοσοφία του. Αυτός που θα αποχωρήσει για να ενταχθεί στο ρόστερ ο Ντζουμ είναι ο Παπουνασβίλι ο οποίος ειδοποιήθηκε χθες για να περάσει από τα γραφεία του Απόλλωνα για να συζητήσουν με τη διοίκηση τρόπο λύσης της συνεργασίας τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ