aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: «Να ξεπεράσουμε το προηγούμενο ρεκόρ πωλήσεων εισιτηρίων διαρκείας»

Απόλλων: «Να ξεπεράσουμε το προηγούμενο ρεκόρ πωλήσεων εισιτηρίων διαρκείας»

Ο Απόλλων παρουσίασε σήμερα τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας. Στη συνέντευξη Τύπου έδωσαν παρών οι Χριστόφορος Ματθαίου, Σωκράτης Έλληνας και Φανούριος Κωνσταντίνου.

Χριστόφορος Ματθαίου: «Οι στόχοι της φετινής χρονιάς είναι ν’ ανταποδώσουμε την αγάπη και στήριξη τους στον Απόλλωνα. Θέλουμε ν’ ανταμείβουμε τους περσινούς κάτοχους διαρκείας, να σπάσουμε το προηγούμενο ρεκόρ μας κατά πολύ και μπαίνοντας στο νέο γήπεδο θέλουμε να περάσουμε νέα κουλτούρα οπαδισμού. Απευθύνομαι και στους οργανωμένους για το δικό τους πάρτι στο νότιο πέταλο του νέου γηπέδου. Το εισιτήριο διαρκείας περιλαμβάνει 20 εντός αγώνες για φέτος. Παρακαλώ τον κόσμο να σεβαστεί τις ημερομηνίες. Δεν στοχεύουμε σε κάποιο αριθμό ρεκόρ, περιμένουμε να ξεπεράσουμε κατά πολύ το προηγούμενο ρεκόρ που ήταν στις 3000. Όλες οι θέσεις και οι σειρές στο νέο γήπεδο, είναι αριθμημένες και αυτό θα ισχύει και για τα εισιτήρια αγώνα, όχι μόνο για τα διαρκείας».

Σωκράτης Έλληνας: «Σημαντική χρονιά για εμάς, μπαίνουμε ως πρωταθλητές στο νέο μας στάδιο και αρχίζουμε στο Champions League, σ’ ένα ταξίδι που θα μας πάει αρκετά μακριά. Θέλω να τονίσω ότι μαζί με τους αρμόδιους της εταιρείας, φροντίσαμε να παρουσιάσουμε ένα πακέτο διαρκείας με ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τον κόσμο του Απόλλωνα. Με εξαίρεση τα VIP εισιτήρια, τα υπόλοιπα φροντίσαμε να είναι σε πολύ προσιτές τιμές παρόλο που φέτος περιλαμβάνουν 20 αντί 16 αγώνες, αναγνωρίζοντας την αγάπη που έχουμε προς τον κόσμο. Θα υπάρχει σημαντική έκπτωση σε αυτούς που ανανεώνουν και μία προτεραιότητα. Αυτός που στηρίζει συνεχώς τον Απόλλωνα, θ’ αναγνωρίζεται η στήριξη του και από εμάς. Παρακαλώ τον κόσμο να τηρήσει τη σειρά προτεραιότητας, το γήπεδο είναι καινούργιο, σύγχρονο, οι θέσεις είναι πολύ καλές. Δεν θα υπάρξουν παρεμβάσεις και διευθετήσεις από το παράθυρο. Αναμένουμε την ανταπόκριση του κόσμου όχι μόνο για φέτος αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Αυτή την κουλτούρα θέλουμε ν’ αναπτύξουμε. Το τελευταίο μας ρεκόρ ήταν στις 3000 χιλιάδες, θέλουμε μεγαλύτερο».

Φανούριος Κωνσταντίνου: «Μία ιστορική σεζόν για τον Απόλλωνα, θα έχουμε την ευκαιρία να μετακομίσουμε στο νέο μας γήπεδο τις επόμενες εβδομάδες, θα παίξουμε στα από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και ετοιμαζόμαστε για νέες χρυσές σελίδες του συλλόγου. Ο Χριστόφορος Ματθαίου είναι στο πάνελ ο οποίος χειρίζεται το τμήμα λειτουργείας των εισιτηρίων και ο κ. Σωκράτης Έλληνας μέλος του ΔΣ της εταιρίας και είχε μεγάλη συνεισφορά στην ομάδα τα τελευταία χρόνια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ