aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAπόλλων: Nα τριτώσει το καλό μακριά από το Τσίρειο

Aπόλλων: Nα τριτώσει το καλό μακριά από το Τσίρειο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στις 20 Αυγούστου, διέσυρε τον Ερμή με 6-0 στο «Αμμόχωστος» και τρεις εβδομάδες μετά, επιβλήθηκε με 3-1 της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ο Απόλλων, λοιπόν, μετρά το απόλυτο στις συγκομιδή βαθμών μακριά από το Τσίρειο και προφανώς, θέλει να τριτώσει το καλό στο επικείμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Λευκωσία.

Η αποστολή για την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή δεν αναμένεται ότι θα είναι εύκολη καθώς ο προσεχής αντίπαλος απέδειξε, κυρίως όταν αγωνίζεται στο Μακάρειο Στάδιο, ότι αποτελεί σκληρό καρύδι. Ο Κύπριος προπονητής, θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του να… συνέρχονται αγωνιστικά, γιατί κακά τα ψέματα, του αποκλεισμού από το Γιουρόπα Λιγκ, ακολούθησε προβληματική εμφάνιση απέναντι στον Εθνικό Άχνας, ο οποίος είχε στη σύνθεσή του αρκετά πιτσιρίκια. Οπότε, ζητείται δυναμική αντίδραση από τους κυανόλευκους και πρωτίστως, το μέγιστο βαθμολογικό όφελος το βράδυ της Δευτέρας ώστε να ανανεώσουν την παραμονή στην κορυφή.

Ο κόουτς του Απόλλωνα, πριν καταλήξει στις επιλογές για το αρχικό σχήμα, θα ενημερωθεί επισταμένως για την κατάσταση των παικτών που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι Μπακαλί Νταμπό και Γιάννης Γιαννιώτας δεν θα προλάβουν τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής, σε αντίθεση με τους Ζοάο Πέδρο και Εκτορ Γιούστε που προστίθενται στις επιλογές του.

Διαβάστε επίσης: Κρούσμα κορωνοϊού στον Απόλλωνα

Μάλιστα, συγκεντρώνουν καλές πιθανότητες για να πάρουν φανέλα βασικού, ιδιαίτερα εάν ο Αυγουστή καταλήξει σε σχηματισμό με τετράδα στην οπισθοφυλακή. Σε μία τέτοια περίπτωση, θα πλαισιώσουν τους Βαλεντίν Ρομπέρζ και Ντιέγκο Αγκίρε.

Οσον αφορά στη μεσαία γραμμή, οι Εστέβαν Σατσέτι και Τζιόρτζε Ντένιτς θα πάρουν θέση μάχης σε άλλο ένα παιχνίδι και στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Τσάρλισον Μπένσοπ. Επίσης, στο αρχικό σχήμα θα βρεθεί ο Νικολά Ντιγκινί και για την άλλη θέση, πολύ καλές πιθανότητες συγκεντρώνει ο Φλορεντίν Ματέι.

Ο Αττίλα Σάλαϊ που αγωνίστηκε βασικός και στα τρία παιχνίδια της Εθνικής Ουγγαρίας, αναμένεται πως θα πάρει ανάσες. Η επόμενη υποχρέωση του διεθνούς στόπερ είναι προγραμματισμένη για τις 12 Νοεμβρίου, όταν η Ουγγαρία θα φιλοξενήσει την Ισλανδία, με τη νικήτρια ομάδα να εξασφαλίζει το εισιτήριο για το EURO 2020, το οποίο θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2021.Τέσσερις ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα συμπεριλήφθηκαν στην κλήση της Εθνικής μας ομάδας, με τους Χάμπο Κυριάκου, Ιωάννη Πίττα να μετρούν από τρεις συμμετοχές και τους Φάνο Κατελάρη, Δημήτρη Δημητρίου από μία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ