aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Μετεγγραφικός οργασμός με ρευστό σκηνικό

Απόλλων: Μετεγγραφικός οργασμός με ρευστό σκηνικό

Την ώρα που οι ομάδες εισέρχονται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για την έναρξη του πρωταθλήματος, στον Απόλλωνα καλούνται να τρέξουν τον προγραμματισμό, για να καλύψουν τα κενά στο ρόστερ τους. Υπάρχει πλέον η πίεση του χρόνου για τον Τσόρνιγκερ αλλά και για τη διοίκηση του Απόλλωνα αφού ο στόχος είναι διπλός.

Κατ’ αρχάς, θα πρέπει να γίνουν συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που θα επιλεγούν για να πάρουν θέση στο ρόστερ. Την ίδια ώρα όμως, θα πρέπει να ληφθεί απόφαση από την τεχνική ηγεσία για το ποιοι θα αποχωρήσουν, να ενημερωθούν οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση να συζητήσει μαζί τους τον τρόπο τερματισμού της συνεργασίας τους. Αυτή την ώρα τα πάντα είναι ρευστά. Μπορεί ο Απόλλων να ψάχνει δύο κεντρικούς αμυντικούς, άλλον ένα μέσο και ένα επιθετικό αλλά κανείς δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να πει με σιγουριά ότι αυτό είναι και το τελικό πλάνο της επιτροπής προγραμματισμού.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, από τη μια στιγμή στην άλλη γεννιούνται ζητήματα τα οποία θα πρέπει η διοίκηση να διαχειριστεί αναλόγως. Μάρκοβιτς και Παπουνασβίλι είναι ένα βήμα από την έξοδο αλλά κανείς δεν πρέπει να είναι σίγουρος μέχρι να προκύψει επίσημη ενημέρωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ