aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων και Πετρολίνα συνεχίζουν μαζί

Απόλλων και Πετρολίνα συνεχίζουν μαζί

Απόλλων και Πετρολίνα συνεχίζουν μαζί με την ομάδα της Λεμεσού να ανακοινώνει τη συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας των δύο πλευρών. Το λογότυπο της χορηγού εταιρείας θα βρίσκεται στο παντελονάκι (στο πίσω μέρος) και στη φανέλα (δεξιά επωμίδα) της επίσημης εμφάνισης για την αγωνιστική περιόδου 2021-2022.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει με ιδιαίτερη περηφάνια στους φίλους και υποστηρικτές της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, τη συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας της με την εταιρεία Πετρολίνα, ως έναν εκ των επίσημων χορηγών της ομάδας μας.

Το λογότυπο της χορηγού εταιρείας θα βρίσκεται στο παντελονάκι (στο πίσω μέρος) και στη φανέλα (δεξιά επωμίδα) της επίσημης εμφάνισης για την αγωνιστική περιόδου 2021-2022.

Για ακόμη μια χρονιά η Πετρολίνα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας μας αποτελώντας έναν από τους μακροβιότερους χορηγούς του Απόλλωνα. Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της Petrolina (Holdings) Public Ltd κ. Κωστάκης Λευκαρίτης δήλωσε ότι η Πετρολίνα είναι διαχρονικός χορηγός του Απόλλωνα και θα βρίσκεται και τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά στο πλάι της ομάδας.

«Οι επιτυχίες του συλλόγου συμβαδίζουν με τη φιλοσοφία και το όραμα της εταιρείας μας, να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, γι’ αυτό άλλωστε υπάρχει αυτή η πετυχημένη και μακροχρόνια συνεργασία», είπε χαρακτηριστικά.

Ολοκληρώνοντας, εξέφρασε την ανυπομονησία του για την στιγμή, κατά την οποία ο Απόλλωνας θα μετακομίσει στη νέα του ποδοσφαιρική έδρα. «Είναι ένα τεράστιο όνειρο για όλους τους Λεμεσιανούς και ανυπομονούμε να δούμε τον Απόλλωνα να αγωνίζεται στο υπερσύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο. Είμαι σίγουρος ότι θα ανεβάσει την ομάδα ακόμη ένα επίπεδο ενώ θα αποτελέσει και ισχυρή έδρα για την εθνική μας ομάδα. Καλή ποδοσφαιρική περίοδο και καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα.»

Εταιρικό προφίλ της Πετρολίνα:

Η Πετρολίνα, η πρώτη κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών και μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Κύπρο, δραστηριοποιείται στον ευρύτερο τομέα της ενέργειας με την εισαγωγή, αποθήκευση και εμπορία πετρελαιοειδών, υγραερίου, μηχανέλαιων και λιπαντικών, διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του τόπου.

Με πλεονέκτημα την εμπειρία έξι δεκαετιών, με εξειδικευμένη τεχνογνωσία και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, η Πετρολίνα στηρίζει με αξιοπιστία τις ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων που καλύπτουν όλο το φάσμα της κυπριακής οικονομίας, παρέχοντας ποιοτικά και ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες. Έχοντας αναπτυχθεί οργανικά αλλά και μέσω εξαγορών, η εταιρεία διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα πρατηρίων καυσίμων στην Κύπρο με τις εμπορικές επωνυμίες Petrolina, Eni και Agip. Παράλληλα, διαθέτει ιδιόκτητες υποδομές αποθήκευσης και διαχείρισης υγρών καυσίμων στο Βασιλικό, ενώ δραστηριοποιείται μέσω των συνδεδεμένων εταιρειών της και στον τομέα ανεφοδιασμού αεροσκαφών στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου στην Κύπρο ως επίσης και στα ελληνικά αεροδρόμια Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου και Ζακύνθου.

Με επιχειρηματική διορατικότητα και συγκροτημένη στρατηγική, η Πετρολίνα συνεισφέρει στην καινοτομία, επενδύοντας σε σύγχρονες και περιβαλλοντικά υπεύθυνες υποδομές που ικανοποιούν τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές. Η Πετρολίνα έχει ταυτιστεί με την ποιότητα και τη σταθερότητα και αποτελεί εγγύηση ανάπτυξης και προόδου.

Άρρηκτα συνδεδεμένη με το κοινωνικό σύνολο, η εταιρεία εφαρμόζει διαχρονικά μια πολιτική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η οποία καλύπτει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, ανταποκρινόμενη έμπρακτα στις εκάστοτε ανάγκες της κυπριακής κοινωνίας.

Όραμα της εταιρείας είναι να συνεχίσει να βρίσκεται παντού όπου ο Κύπριος κινείται και δημιουργεί, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές, με σεβασμό στον καταναλωτή και το περιβάλλον. Ένα όραμα που πηγάζει από τις αξίες της εταιρείας: Δέσμευση και αφοσίωση στους καταναλωτές, σεβασμός στον άνθρωπο, ομαδική δουλειά και ειλικρίνεια σε όλες τις συναλλαγές.

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ευχαριστεί την Πετρολίνα για την πολυετή προσφορά της στην ομάδα μας και καλεί τους χιλιάδες υποστηρικτές μας όπως στηρίξουν με κάθε τρόπο την χορηγό εταιρεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ