aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων και... graffiti festival

Απόλλων και… graffiti festival

Mέσω της σελίδας του στο Facebook, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Απόλλων 1982 ενημερώνει για το τρίτο ετήσιο graffiti festival.

Αναλυτικά:

“Το τρίτο ετήσιο graffiti festival πλησιάζει γι’αυτό το λόγο θα θέλαμε να προσκαλέσουμε σε αυτή τη γιορτή το κάθε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ και πιο συγκεκριμένα στις 17/7 σε μια εκδήλωση που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια ως θεσμός για το οργανωμένο μας σύνολο!!

Για πληροφορίες και συμμετοχή επικοινωνήστε έγκαιρα στο 96-074453 ή με την σελιδα μας στο Facebook ‘’GATE ONE GRAFFITI’’.

– Tα πρώτα τρία spray θα δινονται δωρεάν και στην συνέχεια κάθε spray που αδειάζει με την επιστροφή του οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης θα δίνουν ένα καινούργιο εντελώς δωρεάν!

-Επίσης να αναφέρουμε ότι θα υπάρχει λίστα με συγκεκριμένες λέξεις που αποφασίστηκαν από μέλη του Παν.Συ.Φι από τις οποίες θα διαλέξει ο κάθε καλλιτέχνης μια για να κάνει το δικό του graffiti (Εκτός αν προτιμά ο καλλιτέχνης να κάνει σχέδιο).

**Να σημειώσουμε ότι στο festival θα υπάρχει μουσική από δικά μας παιδιά αλλά και άφθονο ποτό και φαγητό για όλους τους παρευρισκόμενους!!”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ