aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Η σύσκεψη Κίρζη, η τιμωρία στα πειθαρχικά και ο Αγκίρε

Απόλλων: Η σύσκεψη Κίρζη, η τιμωρία στα πειθαρχικά και ο Αγκίρε

Αποφασισμένοι να βάλουν… χέρι στα αποδυτήρια του Απόλλωνα είναι οι διοικούντες και η τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα. Καρ και Εμπιντά υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα και παρά το γεγονός ότι ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν υπολόγιζε σε αρκετούς άλλους ποδοσφαιριστές (Γιαννιώτας, Ενσούε, Αγκίρε, Ρομπέρζ) λόγω τραυματισμών, άφησε τους παραβάτες εκτός αποστολής από τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα.

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης που βρήκε την ομάδα της Λεμεσού να κερδίζει με το εμφαντικό 4-1 ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης και οι συνεργάτες του είχαν ολιγόλεπτη σύσκεψη στην κερκίδα του Τσιρείου. Η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy εντόπισε, από ψηλά, τον διοικητικό ηγέτη και τους συνεργάτες του την ώρα της μίνι σύσκεψης, η οποία προφανώς είχε να κάνει με την τιμωρία των δύο ποδοσφαιριστών.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα ότι στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (3/12) θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες και αναμένεται πως θα πει ακριβώς το παράπτωμα στο οποίο υπέπεσαν, αφού εξ αρχής δεσμεύτηκε ότι ο ίδιος θα ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Καρ και Εμπιντά δεν τήρησαν τα ωράρια που καθορίζονται στους εσωτερικούς κανονισμούς.

Όσον αφορά τους τραυματίες, η ανησυχία αφορά την κατάσταση της υγείας του Αγκίρε. Ο Ισπανός αριστεροπόδαρος μπακ – χαφ αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα και υπάρχουν φόβοι για ζημιά που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για διάστημα πέραν των δύο εβδομάδων, επομένως θα χάσει τα ντέρμπι που ακολουθούν με ΑΕΚ (εντός) και Ανόρθωση (εκτός). Δεν φαίνεται να αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα οι Ενσούε και Γιαννιώτας, όμως η συμμετοχή τους στο ματς της Κυριακής (8/12) με την ΑΕΚ θα κριθεί τις επόμενες μέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ