aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Η «μάγκικη» στάση του Χάμπου Κυριάκου και οι αρχηγικές εμφανίσεις

Απόλλων: Η «μάγκικη» στάση του Χάμπου Κυριάκου και οι αρχηγικές εμφανίσεις

Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν στη μεγάλη νίκη του Απόλλωνα επί του ΑΠΟΕΛ ήταν ο Χάμπος Κυριάκου, μία περίπτωση πολύ διαφορετική από όλες τις άλλες. Ο αρχηγός των κυανόλευκων τον Ιανουάριο είχε συνάντηση με τον Νίκο Κίρζη και στον οποίο εκμυστηρεύτηκε πως θα ήθελε, όταν τελειώσει το συμβόλαιό του, να κάνει άλλη μία προσπάθεια να παίξει στο εξωτερικό.

Σε εκείνη τη συζήτηση ο Νίκος Κίρζης του είχε αναφέρει, σε ελεύθερη απόδοση: «Μπορεί να διαφωνώ με την απόφασή σου, αλλά θα τη σεβαστώ. Το μονό που ζητώ από εσένα είναι να δώσεις τα πάντα για να καταφέρουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Όπως μαθαίνουμε, ο Νίκος Κίρζης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη στάση του Χάμπου Κυριάκου, την οποία χαρακτήρισε «μάγκικη», αφού είχε το θάρρος να τον κοιτάξει στα μάτια και να ζητήσει αυτό που ήθελε. Η στάση του Χάμπου Κυριάκου όλο αυτό το διάστημα ήταν κάτι παραπάνω από αρχηγική, αφού ήταν πρώτος σε όλα, με αποκορύφωμα την εμφάνισή του στα δύο τελευταία παιχνίδια με Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ, εκεί όπου έδωσε και την ψυχή του για να καταφέρει η ομάδα του να πάρει το πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ