aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων-Herbalife: Ανανέωση συνεργασίας! (video)

Απόλλων-Herbalife: Ανανέωση συνεργασίας! (video)

Η HERBALIFE είναι για δεύτερη χρονιά «Επίσημος Προμηθευτής Αθλητικής Διατροφής» του Κυπελλούχου 2015-2016 Απόλλωνα Λεμεσού.

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο LTD ανακοινώνει, για δεύτερη συνεχή χρονιά, την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με τη HERBALIFE, η οποία και θα συνεχίσει να αποτελεί τον «Επίσημο Προμηθευτή Αθλητικής Διατροφής» της ομάδας και την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ποδοσφαιρικής εταιρείας εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος, Φάνος Κιννής ο οποίος αφού ευχαρίστησε την Herbalife, ευχήθηκε ακόμη καλύτερες ημέρες στην μεταξύ μας συνεργασία.fan

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο αρχηγός Φώτης Παπουλής ο οποίος χαρακτήρισε ως εξαιρετικά τα προϊόντα της χορηγού εταιρείας, ενώ ευχήθηκε να στεφθεί με επιτυχία  και η δεύτερη χρονιά της μεταξύ μας συνεργασίας με ακόμη ένα τουλάχιστον τίτλο.

Με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας η Γενική Διευθύντρια Herbalife Ελλάδας, Κύπρου & Λιβάνου, Ναταλία Μελισσινού δήλωσε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που για δεύτερη συνεχή σεζόν είμαστε ο Επίσημος Προμηθευτής Αθλητικής Διατροφής του Απόλλωνα. Με αυτή την κορυφαία συνεργασία ενώνουμε τις δυνάμεις μας, προσφέροντας την τεχνογνωσία καθώς και τα προϊόντα της HERBALIFE, θέλοντας να συμβάλουμε στην προσπάθεια του Απόλλωνα για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στην Κύπρο και στην Ευρώπη και είμαστε σίγουροι ότι θα έχει μία λαμπρή πορεία και την αγωνιστική περίοδο 2016-2017».

Στο πάνελ παρευρέθηκε και ο Κώστας Νικολάου (Κλινικός Διατροφολόγος Απόλλωνα) ο οποίος επισήμανε την σημαντικότητα και την πρωτοπορία των προϊόντων της HERBALIFE. Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ