aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: H εντυπωσιακή Φρεντερίκα «πρόδωσε» την 4η μετεγγραφή

Απόλλων: H εντυπωσιακή Φρεντερίκα «πρόδωσε» την 4η μετεγγραφή

Στην Κύπρο βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (31/1) Ματίας Ρόσκοπφ. Ο νεαρός εξτρέμ θ’ αποτελέσει το τέταρτο χειμερινό απόκτημα του Απόλλωνα. Όπως σημειώσαμε από την Πέμπτη ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής εδώ και μερικές ημέρες είχε στείλει υπογεγραμμένο συμβόλαιο στην ομάδα της Λεμεσού, όμως ο Σωρφόνης Αυγουστή εξάντλησε τις πιθανότητες περιμένοντας θετική απάντηση από άλλον ποδοσφαιριστή. Αυτή δεν ήρθε, κι έτσι δόθηκε εντολή στον Ρόσκοπφ να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Κύπρο.

Ο ποδοσφαιριστής και η πανέμορφη σύζυγός του, Φρεντερίκα Ακόστα επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο και έφτασαν στην Κύπρο με πτήση που αναχώρησε από τα Βουκουρέστι και έκανε ενδιάμεσο σταθμό στην Αθήνα. Την κάθοδο του Ρόσκοπφ στην Κύπρο «πρόδωσε» η κ. Φεντερίκα με αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπόκα Τζούνιορ. Τον τελευταίο χρόνο αγωνιζόταν στη Ραπίντ Βουκουρεστίου (17 συμμετοχές) και ενώ είχε πρόταση από την Κλουζ, επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Λεμεσού. Ο Ροσκόφ μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της επιθετικής γραμμής.

Είναι καλός με την μπάλα στα πόδια και θεωρείται και καλός κεφαλοσφαιριστής. Θα πάρει θέση στον κατάλογο Β’ χωρίς να είναι υποχρεωμένος ο Απόλλων να προχωρήσει σε διαγραφή άλλου ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ