aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Φιλική ήττα με εννέα ποδοσφαιριστές!

Απόλλων: Φιλική ήττα με εννέα ποδοσφαιριστές!

Την ήττα από την Σλόβαν Λίμπερετς γνώρισε ο Απόλλων στο τέταρτο φιλικό προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους. Οι γαλάζιοι, σε αγώνα που άρχισε στις 19:00, έχασαν με 2-1 αν και προηγήθηκαν στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπουλή στο 50′.

Τρία λεπτά αργότερα η Σλόβαν έφερε το παιχνίδι στα ίσα και στο 69′ αποβλήθηκαν δύο ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, οι Σελίμοβιτς και Μάρκοβιτς για διαμαρτυρίες. Ακολούθησε διακοπή μερικών λεπτών, καθώς υπήρχαν διαμαρτυρίες από πλευράς γαλάζιων και με την επανέναρξη της αναμέτρησης οι Τσέχοι προηγήθηκαν 2-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι σημαντικότερες φάσεις της αναμέτρησης

  • 1-0 για τον Απόλλωνα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φώτη Παπουλή στο 50′. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Σελάγια, τον οποίο τράβηξε από τη φανέλα αντίπαλος αμυντικός, έπειτα από σέντρα του Πέδρο.
  • Iσοφαρίζει η Σλόβαν στο 53′, σε 1-1.
  • Αποβλήθηκαν δύο ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, οι Σελίμοβιτς και Μάρκοβιτς στο 69′
  • Δεύτερο γκολ για την Σλόβαν στο 72′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η ενδεκάδα του Απόλλωνα: Μολ, Πέδρο, Γιούστε, Σελίμοβιτς, Βασιλείου, Σατσέτι, Μάρκοβιτς, Πίττας, Σαρδινέρο, Παπουλής, Σελάγια.

Δείτε ζωντανά την αναμέτρηση στο πιο κάτω βίντεο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ