aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Έτοιμος να ανατρέψει τις ατυχίες

Απόλλων: Έτοιμος να ανατρέψει τις ατυχίες

Μετά από δύσκολη σεζόν με τραυματισμούς, ο Σαγάλ θέλει να δείξει την πραγματική του αξία

Ο Άνχελο Σαγάλ, αντιμετώπισε χρονιά γεμάτη προκλήσεις και ατυχίες στον Απόλλωνα. Αν και ήρθε με μεγάλες φιλοδοξίες, οι συνεχείς τραυματισμοί τον εμπόδισαν να προσφέρει στο έπακρο τις ικανότητές του στην ομάδα.

Παρά τις δυσκολίες, κατάφερε να δείξει το ταλέντο του όποτε ήταν υγιής, σημειώνοντας επτά τέρματα και συμβάλλοντας σε άλλα τόσα σε 1.285 λεπτά συμμετοχής.

Οι άνθρωποι του Απόλλωνα ελπίζουν ότι τη νέα σεζόν θα αποτελέσει «εσωτερική μετεγγραφή». Με πλήρη προετοιμασία και χωρίς τραυματισμούς, ο Σαγάλ έχει τη δυνατότητα να κάνει τη διαφορά και να βοηθήσει την ομάδα της Λεμεσού να πετύχει τους στόχους της. Το ταλέντο και η εμπειρία του Χιλιανού εξτρέμ μπορούν να αποτελέσουν το κλειδί για μια επιτυχημένη σεζόν για τον Απόλλωνα.

Όσον αφορά στον προγραμματισμό, μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρωθεί οι μετεγγραφές των αμυντικών Πραξιτέλη Βούρου και Τζουλιέν Σελεστίν. Στο σκέλος των αποδεσμεύσεων, συνεχίζονται οι συζητήσεις με τους Κρέμντσικ και Πέρετζ, χωρίς να υπάρξει κατάληξη. Το ίδιο σκηνικό και στο κεφάλαιο Ματσίν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ