aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Εκτός αποστολής 5 παίκτες, τρεις τραυματίες, δύο λόγω παραπτώματος

Απόλλων: Εκτός αποστολής 5 παίκτες, τρεις τραυματίες, δύο λόγω παραπτώματος

Με τον Πίττα σε ρόλο αριστερού μπακ – χαφ σε σχηματισμό 3-4-3 παρατάσσει τον Απόλλωνα ο Σωφρόνης Αυγουστή στην αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Μολ θα είναι στην εστία, τριάδα στην άμυνα οι Χάμπος Κυριάκου, Σάλαΐ και Γιούστε με τον Πέδρο δεξί μπακ – χαφ και ο Πίττας αριστερά. Στη μεσαία γραμμή δίδυμο ανασταλτικών μέσων οι Σατσέτι και Περέιρα και τριάδα στην επίθεση οι Παπουλής, Γκακπέ και Σελάγια.

Στον πάγκο είναι οι: Δημητρίου, Αντωνιάδης, Μάρκοβιτς, Σελίμοβιτς, Σαρδινέρο και Βασιλείου. Εκτός αποστολής έμειναν οι Γιαννιώτας, Αγκίρε, Καρ, Ενσούε, Εμπιντά, οι τρεις λόγω τραυματισμού και οι δύο λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Ρομπέρζ και Ψύχας ήταν γνωστό ότι δεν υπολογίζονται αφού είναι στο ιατρικό δελτίο.

H ενημέρωση από τον Απόλλωνα

«Χωρίς τους Αγκίρε, Ενσούε, Γιαννιώτα, Καρ και Ε’Μπιντά θα παραταχθεί η ομάδα μας στην αναμέτρηση με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα.

Οι τρεις πρώτοι ένιωσαν μυϊκές ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου (30/11).

Ωστόσο δοκίμασαν εκ νέου να ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα το πρωί της Κυριακής στο οποίο δεν ανταποκρίθηκαν και ως εκ τούτου έμειναν εκτός αποστολής.

Η κατάσταση των τριών θα επανεκτιμηθεί το πρωί της Δευτέρας. Καρ και Ε΄Μπιντά έμειναν εκτός αποστολής λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Εκτός έμειναν και οι τραυματίες Πέτρος Ψύχας και Βαλεντίν Ρομπέρζ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ