aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Έδωσε δικαιώματα, αλλά ο ίδιος ορίζει τη μοίρα του

Απόλλων: Έδωσε δικαιώματα, αλλά ο ίδιος ορίζει τη μοίρα του

Ο Απόλλων δεν κατάφερε να κερδίσει την Ανόρθωση στο Τσίρειο, αλλά για άλλη μια αγωνιστική κατάφερε να μείνει αήττητος και παράλληλα διατήρησε τη βαθμολογική διαφορά από τη δεύτερη θέση στους 5 βαθμούς. Την ίδια ώρα, οι αγωνιστικές μέχρι το τέλος μειώθηκαν κατά μία, έμειναν οκτώ. Ο αγώνας με την Ανόρθωση δεν κύλησε όπως τον είχε σχεδιάσει η τεχνική ηγεσία, αφού η λεμεσιανή ομάδα δέχθηκε ένα γκολ καθαρά από ατυχία, από την κόντρα που έβαλε ο Νόβοτνι στην προσπάθεια του Αλμπάνη να απομακρύνει, αλλά έβγαλε αντίδραση και πήρε έστω τον έναν βαθμό.

Στο σημείο που έχει φτάσει το πρωτάθλημα, όπως είπε και ο Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς, «ο κάθε βαθμός είναι σημαντικός, αφού όπως όλα δείχνουν η διαφορά του πρωταθλητή από τη δεύτερη θέση δεν θα είναι μεγαλύτερη από τους τρεις βαθμούς».

Είναι γεγονός πως τις τελευταίες 4 αγωνιστικές μειώθηκε η βαθμολογική διαφορά από τη δεύτερη θέση και ο Απόλλων έχει δώσει δικαιώματα. Το δεδομένο, όμως, είναι ένα και πολύ σημαντικό: Ο Απόλλων είναι αυτός που ορίζει τη μοίρα του για την υπόθεση τίτλος. Αν καταφέρει η ομάδα του Τσόρνιγκερ να κάνει ένα σερί τριών νικών μέχρι και την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Β’ φάσης του πρωταθλήματος, θα είναι αυτός που θα κόψει πρώτος το νήμα στη φετινή περίοδο.

Η βαθμολογική διαφορά μειώθηκε από τη δεύτερη θέση και τα τέσσερα ισόπαλα κατά σειρά αποτελέσματα δείχνουν αστάθεια, αλλά το δεδομένο είναι πως ο Τσόρνιγκερ και οι παίκτες του έχουν φτιάξει το μεγαλύτερο δικό τους αήττητο σερί στο πρωτάθλημα, αφού ο Απόλλων για εννέα αγωνιστικές αγνοεί την ήττα. Η τελευταία ήττα του Απόλλωνα ήταν στις 8 Ιανουαρίου από την ΑΕΚ με 2-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ