aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Απέδειξε πως έχει το βασικό… συστατικό

Απόλλων: Απέδειξε πως έχει το βασικό… συστατικό

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά εννέα απουσίες είχε να διαχειριστεί στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Εθνικό, ο προπονητής του Απόλλωνα Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς που έλειψαν ήταν βασικοί και αναντικατάστατοι στη μέχρι τώρα πορεία των κυανολεύκων.

Συγκεκριμένα εκτός ήταν οι τιμωρημένοι Βαλεντίν Ρομπέρζ και Φάνος Κατελάρης, αλλά και οι τραυματίες Ιωάννης Πίττας, Χάμπος Κυριάκου, Ραντζέλο Γιάνγκα, Χάρης Μαυρίας, Δημήτρης Δημητρίου και Γιώργος Μαλεκκίδης. Και σαν να μην έφταναν αυτές, ήρθε να προστεθεί και η απουσία του Μπαγκαλί Νταμπό, λόγω ίωσης, την τελευταία στιγμή, και ενώ ο Γάλλος βρίσκεται σε τρομερή φόρμα στα τελευταία παιχνίδια.

Ελάχιστες ομάδες στο κυπριακό πρωτάθλημα θα μπορούσαν να διαχειριστούν όλες αυτές τις απουσίες, και ο Απόλλων είναι μια από αυτές. Κόντρα ναι μεν στον ουραγό, αλλά «μαχητικό» και άκρως ανταγωνιστικό Εθνικό, η λεμεσιανή ομάδα απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο, πως διαθέτει ένα από τα πιο πλούσια και πληρέστερα ρόστερ του πρωταθλήματος με μπόλικο βάθος, κάτι που αποτελεί βασικό… συστατικό στον «μαραθώνιο» για κατάκτηση του τίτλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ