aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Αντόνε, ο τέταρτος τεχνικός

Απόλλων: Αντόνε, ο τέταρτος τεχνικός

Στην εποχή Μπογκντάν Αντόνε πέρασε ο Απόλλων. Ο Ρουμάνος τεχνικός, που φόρεσε την φανέλα της λεμεσιανής ομάδας το 2008, θα την οδηγήσει μέχρι το τέλος της σεζόν αντικαθιστώντας τον Κωνσταντίνο Μακρίδη.

Ο 48χρονος προπονητής είναι ο τέταρτος στην τρέχουσα σεζόν που θα βρεθεί στον… ηλεκτρικό πάγκο, αφού προ του Μακρίδη κάθισαν οι Καταλά και Τσόρνιγκερ. Ο τελευταίος, παρόλο που πέρσι οδήγησε τον Απόλλων στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 16χρονια, τους έδειξαν νωρίς στο ξεκίνημα της σεζόν την έξοδο.

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Ρουμάνο προπονητή κ. Μπογκντάν Αντόνε μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2022-23» αναφέρεται στην ανακοίνωση. Ακολούθως γίνεται αναφορά στις ομάδες που δούλεψε προηγουμένως ο Αντόνε. Πρόκειται κατά σειρά για τις Ολίμπια Σάτου Μάρε, Τιμισοάρα, Μεταλογκλόπους Βουκουρεστίου, Βιτορούλ, Στεάουα Βουκουρεστίου, Άστρα Γκιοργκίου και Βολουντάρι. «Ο Μπογκντάν Αντόνε αγωνίστηκε στην ομάδα μας την πενταετία 2003-2008, διατελώντας μάλιστα ως αρχηγός, πανηγυρίζοντας το πρωτάθλημα της σεζόν 2005-2006 και το σούπερ καπ του 2006» σημειώνει ο Απόλλων στην ανακοίνωσή του.

Στην ομάδα της Λεμεσού γύρισαν άμεσα σελίδα, προσδοκώντας ότι με τον Αντόνε η πορεία τους θα είναι καλύτερη απ’ ότι έως τώρα. Άμεσος στόχος είναι η εξάδα, την οποία θα θελήσουν να «κλειδώσουν» στα τρία τελευταία παιχνίδια της α’ φάσης και ακολούθως, στα πλέι οφ, το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανό να προλάβει ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ και εκτός του θεσμού του Κυπέλλου. Ουσιαστικά, αυτό που θα επιδιώξουν οι κυανόλευκοι είναι να ολοκληρώσουν τη σεζόν με θετικά αποτελέσματα, κρατώντας κοντά στην ομάδα τον κόσμο τους.

Παράλληλα θα γίνονται ενέργειες για τη διάδοχη κατάσταση στα διοικητικά, μετά την απόφαση του προέδρου Νίκου Κίρζη και των μελών του Δ.Σ. της εταιρείας, να αποχωρήσουν με το τέλος της σεζόν. Πάντως είναι πολλοί που δεν ευνοούν την αποχώρηση του Νίκου Κίρζη, εκτιμώντας την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια και ήδη ασκείται πίεση στον πρόεδρο να ανακαλέσει την απόφασή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ