aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Αντίστροφη μέτρηση για τον Ζοέλ Μολ

Απόλλων: Αντίστροφη μέτρηση για τον Ζοέλ Μολ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

«Ο Ζοέλ Μολ μένει σπίτι και συνεχίζει την ατομική προπόνηση με αποκλειστικό στόχο την επάνοδό του στον αγωνιστικό χώρο». Ο Απόλλων, ανεβάζοντας σχετικό βίντεο στις σελίδες κοινωνικής διχτύωσης, έστειλε διπλό μήνυμα. Αρχικά πως οι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν να δουλεύουν εντατικά στο διάστημα της… απομόνωσης στο σπίτι και κατά δεύτερο, σηματοδότησε την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για την επάνοδο του Ελβετού τερματοφύλακα στην αγωνιστική δράση, όταν επαναρχίσουν οι υποχρεώσεις.

Ο 29χρονος, υπενθυμίζουμε, είχε  τραυματιστεί κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (77΄) που είχε διεξαχθεί στις 15 Φεβρουαρίου και ολοκλήρωσε το ντέρμπι ως τραυματίας. Οι εξετάσεις είχαν «δείξει» κάκωση στο πόδι, με την ιατρική γνωμάτευση να έκανε λόγο για απουσία έξι έως οκτώ εβδομάδων. Ασφαλώς, δεν αποκλειόταν το ενδεχόμενο να επιστρέψει νωρίτερα, αναλόγως της αντίδρασης του οργανισμού του στη θεραπεία. Ο Ζοέλ Μολ, λοιπόν, αισθάνεται πλέον πολύ καλύτερα, ανεβάζοντας κατακόρυφα τον ρυθμό εκγύμνασης στο σπίτι, όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο που ανέβασε ο Απόλλων. Ο Ελβετός ακολουθεί, μεταξύ άλλων, πρόγραμμα ενδυνάμωσης των ποδιών του με ή χωρίς βάρη, χωρίς να αισθάνεται την παραμικρή ενόχληση.

Όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές, έτσι και ο 29χρονος τερματοφύλακας, διατηρεί ανοικτή γραμμή με το προπονητικό τιμ του Απόλλωνα και δη τους γυμναστές, με στόχο να καλύψει το… χαμένο έδαφος. Όταν (κι εφόσον) επαναρχίσει η δράση, αναμένεται να είναι έτοιμος για να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας της Λεμεσού. Υπενθυμίζουμε πως πριν από τον τραυματισμό του, είχε καταγράψει πολλές και σημαντικές επεμβάσεις, συμβάλλοντας στην εξασφάλιση αρκετών βαθμών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ