aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Άλλη ομάδα με την επανέναρξη του πρωταθλήματος

Απόλλων: Άλλη ομάδα με την επανέναρξη του πρωταθλήματος

Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει χρόνο στην ομάδα της Λεμεσού για να παρουσιάσει ακόμη καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια, τόσο με τις επιπλέον προσθήκες αλλά και με καλύτερη ετοιμότητα. Ο Απόλλων κινείται για ακόμη δύο προσθήκες, στόπερ και επιθετικού, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγω για επαφές με τον Σλοβένο Λούκα Στορ.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε δηλώσεις του στον «Active» ο Φανούριος Κωνσταντίνου, περιμείνουν την ενημέρωση από τον πρόεδρο. «Περιμένουμε να μας ενημερώσει ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως οι δύο κινήσεις είναι δεδομένες, αλλά δεν μπορεί να αποκλεισθεί ίσως και μία ακόμα».

Το σίγουρο είναι πως με την επανέναρξη του πρωταθλήματος οι κυανόλευκοι θα παρουσιαστούν με σαφώς περισσότερες επιλογές. Μαυρίας, Ουέλιγκτον, Τζουμ και Γιάνγκα θα είναι σαφώς πιο έτοιμοι, συν οι τουλάχιστον δύο μετεγγραφές, και θα αλλάξουν κατά πολύ τον Απόλλωνα.

Είναι ακόμα ο Αλεσάμι, αλλά και ο Παπουνασβίλι, ο οποίος θα πάρει και αυτός χρόνο συμμετοχής αφού οριστικοποιήθηκε η παραμονή του. Άρα, οι κυανόλευκοι θα έχουν σχεδόν μια δεκάδα νέων επιλογών για τον επόμενο αγώνα που είναι το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ