aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΑπόδειξη ανωτερότητας και βήμα πρόκρισης για τον Απόλλωνα! (video)

Απόδειξη ανωτερότητας και βήμα πρόκρισης για τον Απόλλωνα! (video)

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ έκανε ο Απόλλωνα μέσα στη Βοσνία, με τη νίκη του επί της Ζελέζνιτσαρ (2-1). Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του στάδιο «Grbavica» και δίκαια έφτασε στην επικράτηση, που της επιτρέπει να ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση με δύο αποτελέσματα (νίκη ή ισοπαλία) στον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί στην Κύπρο (2/8).

Διαβάστε επίσης: Έσπασε γκίνια 4,5 χρόνων ο Σατσέτι με γκολάρα!

Αν πρόσεχαν περισσότερο οι κυανόλευκοι θα έφευγαν από τη Βοσνία χωρίς να δεχθούν γκολ, όμω από το πουθενά ο Κρπιτς (88′) μείωσε για την ομάδα του και την κράτησε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης. Με αυτογκόλ του Μπόγκτσεβιτς στο 23ο λεπτό (δείτε ΕΔΩ) ευτύχησε να προηγηθεί ο Απόλλων και διπλασίασε τα τέρματά του με ένα υπέροχο γκολ του Σατσέτι στο 78ο λεπτό (δείτε ΕΔΩ), ενώ θα μπορούσε να πετύχει και περισσότερα γκολ.

Διαβάστε επίσης: «Καμίνι» από 10.000 εκδηλωτικούς Βόσνιους (video)

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τη λεμεσιανή ομάδα να πανηγυρίζει μια πολύ σημαντική νίκη, την οποία θα πρέπει να υπερασπιστεί στον επαναληπτικό αγώνα στο ΓΣΠ. Σε περίπτωση που προκριθεί ο Απόλλων θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον νικητή του αγώνα Ντιναμό Μπρεστ – Ατρόμητος (δείτε ΕΔΩ τί έγινε στο παιχνίδι στη Λευκορωσία)

Σκόρερ: 89′ Κρπιτς /23′ αυτ. Μπόγκτσεβιτς, 78′ Σατσέτι

Κίτρινες:

Κόκκινες:

Ζελέζνιτσαρ (Σλόμποταν Κρισμάρεβιτς): Κιοσέβσκι, Πάβιτς, Τσιούριουριτς, Μπάκρατς, Κρπιτς, Αρεζίνια, Μπόγκτσεβιτς, Ζαϊμοβιτς (46′ Ζετς), Σαμπανάτζοβιτς, Βράνιες (70′ Μπλαγκόγιεβιτς), Ρόντιν.

Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Βάλε, Ρομπέρζ, Γιούστε, Σουμά (46′ Βασιλείου), Ζοάο Πέδρο, Σατσέτι, Μάρκοβιτς (68′ Περέιρα), Κυριάκου, Παπουλής, Σαρδινέρο, Μάγκλιτσα.



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ