aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑντίδραση οργανωμένων Απόλλωνα για Ντίμη Κίρζη και απαίτηση για πρωτάθλημα

Αντίδραση οργανωμένων Απόλλωνα για Ντίμη Κίρζη και απαίτηση για πρωτάθλημα

Την αντίδραση των οργανωμένων οπαδών του Απόλλωνα προκάλεσε η ανάρτηση του Ντίμη Κίρζη, ο οποίος χαρακτήρισε «μικρομεσαία ομάδα» τον Απόλλωνα προ εποχής Νίκου Κίρζη. Σε ανακοίνωσή του ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλων απαιτεί την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση

«Όσο αφορά τις… αερολογίες και προσβλητικές απόψεις που ανάρτησε ο κ. Ντίμης Κίρζης για την ομάδα μας και για τις οποίες έκανε ήδη κολοτούμπα, απλά να του υπενθυμίσουμε ότι ο Απόλλωνας πάντα ήταν μεγάλη ομάδα με ένα τεράστιο κόσμο, και ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΎ ΘΥΡΑ 1 πάντα θα υψώνει ασπίδα προστασίας.

Ο κόσμος της ομάδας, πάντα ήταν περήφανος για την ομάδα, από τα πέτρινα χρόνια μέχρι και σήμερα όπου κατέληξε να πρωταγωνιστεί. Ο απλός αγνός Απολλωνίστας πάντα αγαπούσε παθολογικά την ομάδα για την ιστορία του ενδόξου Σωματείου μας και όχι για τους τίτλους όπως πολλοί συνηθίζουν. Όμως από την στιγμή που βλέπουμε ότι η ομάδα μπορούσε αυτά τα χρόνια να κατακτήσει το πρωτάθλημα και που πιστεύουμε ότι το δικαιούται τότε ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ.

Τέλος να υπενθυμίσουμε σε όλους πως όσες επενδύσεις κι αν κάνετε, όσες μετοχές κι αν έχετε, όσα κι αν προσφέρατε ή όχι ο Απόλλωνας Λεμεσού πάντα θα ανήκει στον κόσμο του και μόνον!

Υ.Γ. Αν δεν το φέρετε Λεμεσό ούτε φέτος απλά να ξέρετε πως θα πάτε όλοι σπίτι σας.

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ