aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑντιδράσεις Απολλωνιστών: «Ποιος διαιτητής τζαι πελλάρες;»

Αντιδράσεις Απολλωνιστών: «Ποιος διαιτητής τζαι πελλάρες;»

Τα συναισθήματα των οπαδών του Απόλλωνα, είναι αντίθετα με αυτά των ΑΠΟΕΛιστών, μετά τη χθεσινή (29/4) ήττα της ομάδας της Λεμεσού με 1-2 στο ντέρμπι κορυφής. Και αυτό διότι ο Απόλλωνας οπισθοχώρησε στην 2η θέση και πλέον έχασε το βαθμολογικό πλεονέκτημα που είχε για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Καταγράψαμε αρκετές από τις αντιδράσεις των οπαδών της Λεμεσιανής ομάδας από τον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook και μέσω αυτών, αντιλαμβάνεται κανείς την στεναχώρια που επικρατεί, ενώ σε κάποια από αυτά δεν λείπει ο χαρακτήρας της προκατάληψης.

Διαβάστε επίσης: Στους… εφτά ουρανούς και «respect» από ΑΕΛίστα και Ομονοιάτισσα!

«Ακόμα μια χρονιά μας κερδίζουν στο παρασκήνιο στο τέλος. Δυστυχώς δεν έχουμε δύναμη και ο μανιταράς αλωνίζει. Όσοι επαίξαν μάππα καταλάβουν πότε ένας διαιτητής σφυρίζει υπέρ μιας ομάδας», έγραψε κάποιος, με άλλους οπαδούς του Απόλλωνα να απαντούν τονίζοντας πως δικαιολογημένα ηττήθηκε η ομάδα τους.

«Φίλε μου σήμερα το ΑΠΟΕΛ ενίκησε δίκαια και επαίξαν πολύ μεγάλο ρόλο η έδρα αλλά εν μπορώ να σας ακούω κάποιους να μου διαμαρτύρεστε για τη διαιτησία σε ούλλους τους τομείς που τη στιγμή που εμείς ψηφίζουμε τον Κούμα να φκει πρόεδρος», απάντησε μεταξύ άλλων ένας άλλος οπαδός.

Κάποιος άλλος ανέφερε: «Σε κανονικά πρωταθλήματα οι τίτλοι σχεδόν πάντα δεν κρίνονται στα ντέρμπι μεταξύ των διεκδικητών. Είναι και οι πόντοι που θα αφήσεις πίσω και με “μικρομεσαίες” ομάδες. Ο Σωφρόνης έχει απόλυτο δίκιο ότι θα έπρεπε να ‘μασταν 7-10 πόντους μπροστά. Ψηλά τα κεφάλια. Το να κερδίσεις μόνος και ταυτόχρονα να είσαι καθαρός είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο. ΥΓ. Φέτος είδα τον καλύτερο Απόλλωνα της ζωής μου. Και ναι κύριε Αυγουστή. Το ποδόσφαιρο δε θα το σώσουμε εμείς».

Ακολουθούν αρκετές από τις αντιδράσεις των κυανόλευκων οπαδών τις οποίες η ιστοσελίδα μας κατέγραψε και μεταφέρει, αλλά δεν υιοθετεί:

«Γίνεται στον αγώνα της χρονιάς να σέρνεται η ομάδα; Η ομάδα αυτή που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο όλη την σεζόν; Αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα… πέστε μου ποιός θα θυμάται ότι η ποιοτικότερη ήταν η δική μας. Μάλλον κανείς. Κρίμα… πραγματικά κρίμα».

«Δεν μας άξιζε η νίκη, φάνηκε στο γήπεδο».

«Μα ποια μάππα σοβαρομιλάτε τωρά; Ομάδα που “θέλαμε” πρωτάθλημα. Τούτοι ούτε “X” εν μας άξιζε. Ούτε εκατεβήκαν να παίξουν».

«Με διαιτησία με τίποτε. Εν έχουμε δικαιολογία».

«Κοπέλια τούτο το παιγνίδι το περίμενα μια βδομάδα οι παίκτες ούτε εκατεβήκαν να παίξουν. Το ΑΠΟΕΛ έπαιξε με πάθος και για να κερδίσει. Εμείς δεν εκάμαμε ευκαιρία. Επίσης ο προπονητής βιάστηκε στις 2 αλλαγές έμεινε η ομάδα χωρίς επίθεση».

«Δίκαια χάσαμε αν το παρασκήνιο δούλεψε σε αλλά παιγνίδια άλλου παπά ευαγγέλιο. Δυο κρίσιμα παιχνίδια είχαμε με την ΑΕΚ και το ΑΠΟΕΛ χάσαμε και τα δυο».

«Όταν δεν μπορείς ως πρόεδρος να ζητήσεις να μπει ένας διαιτητής κοινής αποδοχής… εν λίος. Οι παίκτες μας στα κρίσιμα ματς δεν αποδίδουν και δεν ξέρω τον λόγο. Σήμερα (σ.σ. χθες) στο β’ ημίχρονο ξύπνησαν, αλλά ήταν ήδη αργά. Η άμυνα μας σήμερα έκαμνε τράφικ. Ο Βασιλείου εφώναζεν τους και επροειδοποίησεν τους να κατεβαίνουν άμυνα. Τι άλλο να πω. Ό,τι δώσαμε πήραμε. Μια χρονιά που δεν άξιζε τίτλο το ΑΠΟΕΛ, τον πήρε. Μπράβο μας».

«Σήμερα (σ.σ. χθες) δεν έπαιξε μαππα κανένας τζαι μεν γυρεύκετε αφορμές. Δυστυχώς έχει όλη την χρονιά παίζουμε μάππα και σήμερα (σ.σ. χθες) ποτέ δεν μπήκαμε γήπεδο».

«Ποιος διαιτητής τζαι πελλάρες; Λάθος στημένη η ομάδα που δεν είχαμε κέντρο. Δυο αλλαγές μόνο για φαντάσματα. Απορώ τι εσκέφτηκε να φκάλει τους δυο πιο κορυφαίους της ομάδας και άφηκε μέσα τα κρέατα».

«Έπρεπε να το περιμένουμε πως περπατώντας δεν θα παίρναμε βαθμό. Αν θέλαμε τρίποντο, θα έπρεπε ΟΛΟΙ οι παίκτες να έβγαζαν το πάθος που έβγαλε σήμερα (και πάντα) ο Βασιλείου!».

«Τα πράματα είναι απλά, είτε αρέσει σε κάποιους να το ακούν, είτε τους ξυνίζει, δυστυχώς η διοίκηση παρόλα όσα πρόσφερε, έδειξε αποδεδειγμένα ότι δεν αντέχει την πίεση του πρωταθλητισμού, είτε παρασκηνιακά, είτε με  πολιτική, είτε με διάφορες άλλες σχέσεις. Κρίμα…».

«Τα παιθκιά έπαιξαν όπως μπορούσαν. Ένα μεγάλο μπράβο στον Απόλλωνα».

«Παρόλο που πονάει, όντως δεν δώσαμε ψυχή. Άστε τα σχόλια κατά μέρους, το χάσαμε μέσα στο γήπεδο. Δεν πειράζει όμως. Του χρόνου καλύτερα. Αγαπάμε και πονάμε. Θα τα σπάγαμε στη Λεμεσό, μας έμεινε η προετοιμασία. Ηθικό ακμαίο, η Λεμεσός αξίζει σε πολλά, δεν κολλάμε».

«Μετά και το σημερινό ματς διαπιστώνουμε ότι για πολλοστή φορά ότι στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει δικαιοσύνη και ο φετινός Απόλλωνας που ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα δεν πήρε αυτό που άξιζε δηλαδή το φετινό πρωτάθλημα με 8-10 πόντους διαφορά και κινδυνεύει να χάσει και το κύπελλο σε ένα ματς που είναι 50/50. Γιατί χάσαμε σήμερα το πρωτάθλημα ο κάθε ένας έχει διαφορετική άποψη εγώ απλά θα γράψω αυτά που λένε αρκετοί οπαδοί μας και σε μερικά θα συμφωνήσω.

1. Σήμερα το ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερο από εμάς και δίκαια κέρδισε (ο Απόλλωνας φέτος ίσως έκανε μόνο δύο άσχημα παιχνίδια το σημερινό και με την ΑΕΚ και μας στοίχησαν ένα τίτλο).

2. Με τον σταυρό στο χέρι δεν παίρνεις πρωταθλήματα λένε κάποιοι και εγώ θα συμφωνήσω αφού τα τελευταία 4 το χάνουμε.

3. Λάθος στήσιμο της ομάδας στο σημερινό παιχνίδι αφού η ομάδα που καιγόταν για την νίκη ήταν το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς για ποιο λόγο να παίξω με 2 επιθετικούς και όχι με την γνωστή συνταγή Βασιλείου και Ζάντερ στην αριστερή πλευρά και Φώτη στο κέντρο μαζί με Άλεφ και Σακέτι;

4. Γιατί ο Απόλλωνας δέχθηκε διαιτητή στο σημερινό ματς τον Βασίλη Δημητρίου χωρίς καμία αντίδραση;

Ό,τι και να γίνει εγώ όπως και αρκετές χιλιάδες θα μείνουμε πιστοί κοντά στην ομάδα μας γιατί ο Απόλλωνας είναι ιδέα!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ