aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑνακοινώθηκε ο δανεισμός Ρέινολντς!

Ανακοινώθηκε ο δανεισμός Ρέινολντς!

Μετά το προχθεσινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας για την συμφωνία μεταξύ Νέας Σαλαμίνας και Απόλλωνα, ήλθε και η επιβεβαίωση από πλευράς των ερυθρόλευκων για τον δανεισμό του Αλασταίρ Ντέιβιντ Ρέινολντς από τους κυανόλευκους. «Καλωσορίζουμε τον Ντέιβιντ στην μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία», τονίζεται στην ανακοίνωση για τον νεαρό ανασταλτικό χαφ.

Μετά την Σαλαμίνα, και ο Απόλλωνας ανακοίνωσε τον δανισμό του Ρέινολτς στην ομάδα της Αμμοχώστου. Αναλυτικά: «H Eταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ανακοινώνει την παραχώρηση με την μορφή δανεισμού μέχρι τον Μάιο του 2018 του μέσου Άλιστερ Ρέινολτς στη Νέα Σαλαμίνα».

Ο 21χρονος Σκωτσέζος αποτελεί το 13ο και τελευταίο απόκτημα των ερυθρολεύκων για την καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο. Στη νέα του ομάδα θα αποτελέσει άλλη μία λύση για τη μεσαία γραμμή, για την οποίαν έχει πλέον αρκετές επιλογές ο Λιάσος Λουκά.

Στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας της Αμμοχώστου υπάρχουν οι κεντρικοί χαφ Ζοέλ Νταμαού, Γιάννης Παπαδόπουλος, Νταβίντ Μανογιάν και Ανδρέας Λεμέσιος, όπως βεβαίως και ο Γιάννης Κούσουλος, ο οποίος αγωνίζεται και σέντερ μπακ. Επίσης, πέρα από τη θέση του εξτρέμ, ο ο Ρούμπεν Μπρίζιντο μπορεί να αναλάβει και τον ρόλο του επιτελικού, όπως βεβαίως και ο Γκαστόν Σανγκόι.

Γίνεται κατανοητό ότι ο Λουκά έχει πληθώρα επιλογών αναφορικά με τους κεντρώους, γεγονός που μπορεί να αποδειχτεί χρήσιμο κατά τη διάρκεια της σεζόν. Διότι σε 36 αγώνες πρωταθλήματος συν εκείνοι του κυπέλλου, ασφαλώς και θα υπάρξουν απουσίες παικτών, οι οποίες θα χρειαστεί να αναπληρωθούν καταλλήλως. Δύσκολα λοιπόν θα ξεμείνει από ποδοσφαιριστές της μεσαίας γραμμής η Νέα Σαλαμίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ