aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Αν δεν πάρει η Σταντάρ τον Μαρτίνες, τον περιμένει ο Απόλλων»

«Αν δεν πάρει η Σταντάρ τον Μαρτίνες, τον περιμένει ο Απόλλων»

Στη Σταντάρ Λιέγης περιμένουν να ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή για να δουν αν θα προχωρήσουν στο δανεισμό του Νικολάς Μαρτίνες από τον Ολυμπιακό Πειραιώς μιας κι ο Γιανίκ Φερέιρα μετρά ώρες, ενώ όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το «Gazzetta.gr», στον Απόλλωνα περιμένουν ακόμη τον Αργεντινό.

Ο παίκτης ωστόσο θέλει κάτι καλύτερο από το κυπριακό πρωτάθλημα, όμως δεν κλείνει την συγκεκριμένη προοπτική, μιας και ξέρει καλά το πρωτάθλημα από την περσινή του, εξαιρετική παρουσία στην Ανόρθωση.

Ένα από το ονόματα που ήταν να τον αντικαταστήσουν τον Φερέιρα στη Σταντάρ, ήταν αυτό του Βίτορ Περέιρα, του προπονητή που κατόπιν προτροπής του έγινε η μετεγγραφή του Μαρτίνες στον Ολυμπιακό από τον Παναιτωλικό.

Πάντως, ο Πορτογάλος δεν αναμένεται να κάτσει στον πάγκο της Σταντάρ, μιας και τα χρήματα που του προσφέρθηκαν ήταν ελάχιστα. Όπως και να ‘χει μέχρι την Κυριακή (δεν αποκλείεται και μέσα στη μέρα) να μάθουμε το τα χρώματα της ομάδας που θα φοράει ο 29χρονος άσος.

Όσο για τον Ατρόμητο, η εν λόγω περίπτωση θα προχωρήσει μόνο με θαύμα, μιας και η ομάδα του Περιστερίου δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις που απαιτούνται για να εξασφαλίσει την υπογραφή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ