aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΆλλη μία ευκαιρία για το μοντάρισμα

Άλλη μία ευκαιρία για το μοντάρισμα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Όλο και πιο κοντά στην πρώτη ευρωπαϊκή μάχη βρίσκεται ο Απόλλων. Μέχρι το πρώτο του παιχνίδι με αντίπαλο μία από τις Γκρασχόπερς ή Ρέικιαβικ, οι κυανόλευκοι έχουν μπροστά τους φιλικά παιχνίδια με ψηλό βαθμό δυσκολίας, μέσα από τα οποία ο Πέδρο Εμανουέλ θα μοντάρει την ενδεκάδα που θα επιχειρήσει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Πορτογάλος προπονητής θα έχει απόψε την ευκαιρία να βγάλει και άλλα συμπεράσματα για την ομάδα του στο φιλικό παιχνίδι με τη Χάποελ Κιριάτ. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:30 και θα μεταδίδεται απευθείας από ανοικτό κανάλι της PrimeTel, ώστε να έχουν την ευκαιρία οι φίλαθλοι να δουν τον Απόλλωνα σε ένα από τα πιο δύσκολα φιλικά της προετοιμασίας.

Θα είναι το δεύτερο φιλικό της ημέρας, αφού σήμερα το πρωί (10:30), μια ενδεκάδα των κυπελλούχων θα αντιμετωπίσει τη Σιόφοκ. Άλλο ένα φιλικό είναι προγραμματισμένο να γίνει την προσεχή Δευτέρα με αντίπαλο τη Χάποελ Ασρέ, ενώ στις 21 Ιουλίου οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Ο Απόλλων απέχει δώδεκα μέρες από την πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρησή του, που θα γίνει στις 28 Ιουλίου εκτός έδρας (ο επαναληπτικός στις 5 Αυγούστου). Απόντες θα είναι ο Παπουλής και ο Μακρίδης. Οι άλλοι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή τους.

Το θετικό, όπως λένε οι αρμόδιοι της ομάδας, είναι πως οι νεοφερμένοι παίκτες έχουν προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του προπονητή τους. Ο Μπεντόγια, ο Πίεχ, ο Μπάρμπαρο, ο Βινίσιους και ο Καρώ έχουν δείξει πως θα βοηθήσουν πολύ την προσπάθεια της νέας τους ομάδας να υλοποιήσει τους στόχους της. Ο Πέδρο Εμανουέλ θέλει τον Απόλλωνα διεκδικητή της εισόδου στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και πιο δυνατό στο νέο πρωτάθλημα με στόχο τον τίτλο.

Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού πιστεύουν πως η νέα σεζόν θα είναι ορόσημο στην ιστορία τους, εκτίμηση την οποία στηρίζουν στη δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια, με τις διακρίσεις σε Ευρώπη και Κύπρο. Τα τελευταία τρία χρόνια, ο Απόλλων τερμάτισε τρίτος στο πρωτάθλημα, έχει δύο συμμετοχές σε όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ και δύο κατακτήσεις κυπέλλου τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ