aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑυτός είναι ο 16χρονος Κύπριος που έβαλε στο στόχαστρο ο Ολυμπιακός Πειραιώς

Αυτός είναι ο 16χρονος Κύπριος που έβαλε στο στόχαστρο ο Ολυμπιακός Πειραιώς

Το δρομολόγιο Λεμεσός – Ρέντης ετοιμάζεται να ακολουθήσει ο νεαρός Κύπριος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Τίτος Προκοπίου, σύμφωνα με πληροφορίες της ελλαδικής ιστοσελίδας, «sdna.gr», καθώς βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού Πειραιώς. Η σχετική είδηση άρχισε να κυκλοφορά από χθες (πατήστε εδώ).

Αναλυτικά:

«Μία ακόμα μεταγραφή νεαρού ποδοσφαιριστή έχει στα σκαριά ο Ολυμπιακός.

Μετά τον 18χρονο Ελβετικό μεσοεπιθετικό, Άλαν Ροντρίγκες οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται να φέρουν στο Ρέντη και τον 16χρονο μεσοεπιθετικό (γεννημένος στις 31 Ιουλίου 2004), Τίτο Προκοπίου, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια έπαιζε στις ομάδες Νέων του Απόλλωνα Λεμεσού κι έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.

Η κυπριακή ομάδα του πρότεινε νέο συμβόλαιο ωστόσο όπως κυκλοφορεί στην Κύπρο από την στιγμή που ήχησαν στα αυτιά του ποδοσφαιριστή «σειρήνες» απ’ τον Ολυμπιακό αποφάσισε να στρίψει το τιμόνι προς Πειραιά μεριά.

Ο Προκοπίου είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Κύπρου και τα δύο τελευταία χρόνια ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας Νέων του Απόλλωνα Λεμεσού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ