aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑπόλλων – ΑΠΟΕΛ: Ο MVP, η κρίσιμη φάση και τα διαιτητικά λάθη

Απόλλων – ΑΠΟΕΛ: Ο MVP, η κρίσιμη φάση και τα διαιτητικά λάθη

Στην πρώτη του εμφάνιση, βρήκε δίχτυα και με το γκολ του, ο Απόλλων πήρε προβάδισμα για την πρόκριση. Στη φάση του τέρματος ενήργησε με πολλή ψυχραιμία και έδειξε να έχει στοιχεία χαρισματικού σκόρερ. Ασφαλώς, το τέρμα που σημείωσε θα του ανεβάσει την ψυχολογία στο νέο ποδοσφαιρικό περιβάλλον που βρίσκεται.

Η καθοριστική φάση

Λίγα λεπτά μετά το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή, έγινε η φάση που έκρινε την τύχη του παιχνιδιού. Ο Μπένσοπ δεν αιφνιδιάστηκε και πριν η μπάλα βρεθεί στο έδαφος με ωραίο δεξί βολέ μέσα από την περιοχή, νίκησε τον Βάτερμαν. Το γρήγορο γκολ έδωσε και πιο γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να δίνουν πολλές δυνάμεις μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπένσοπ συστήθηκε και έβαλε σε θέση οδηγού τον Απόλλωνα (vid & pics)

Η διαιτησία

Ο Λεόντιος Τράττος είχε λανθασμένες υποδείξεις, έχασε φάσεις, χαρίστηκε σε κίτρινες (Σελίμοβιτς, Άλεφ), ίσως και αποβολή παικτών. Τα πιο πολλά λάθη έγιναν από τους δύο βοηθούς, τον Μιχάλη Σωτηρίου και τον Πέτρο Πέτρου. ‘Ήταν απρόσεκτοι στις υποδείξεις τους, μάλιστα κάποιες από αυτές δημιούργησαν και μεγάλο εκνευρισμό στον αγωνιστικό χώρο. Στο 18′ κακώς δόθηκε πλάγιο άουτ όταν ο Μπένσοπ έφευγε στην αντεπίθεση, αφού η μπάλα δεν βγήκε εκτός, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο όταν ο ΑΠΟΕΛ ήταν στην επίθεση υποδείχθηκε άουτ όμως η μπάλα δεν πέρασε την τελική γραμμή και μάλιστα ο Τάαμαρι τιμωρήθηκε με κίτρινη για διαμαρτυρία. Από πλευράς ΑΠΟΕΛ εκφράστηκαν παράπονα για χέρι του Σάλαϊ εντός περιοχής στο 70’.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ