aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ζωγράφισε» τον ΑΠΟΕΛ και τον θέλει η… μισή Ευρώπη!

«Ζωγράφισε» τον ΑΠΟΕΛ και τον θέλει η… μισή Ευρώπη!

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, «AS», ο Ολυμπιακός και η Μπιλμπάο ενδιαφέρονται για τον 25χρονο Ρουμάνο διεθνή αριστερό μπακ της Βιτόρουλ, Κριστιάν Γκανέα. Όπως υποστηρίζεται στο δημοσίευμα, τον ποδοσφαιριστή της ομάδας της Κωνστάντζας παρακολουθούν και ομάδες της Bundesliga, χωρίς όμως να γίνονται γνωστά τα ονόματα αυτών.

Ο Κριστιάν Γκανέα έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2019, αλλά όπως επισημαίνεται στο ισπανικό ρεπορτάζ μπορεί να αποχωρήσει κατά τη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο από τη Βιτόρουλ έναντι του ποσού των 600.000 ευρώ. Έγινε γνωστός σε εμάς από το καλοκαιρινό καταπληκτικό γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακόμη και ο τεχνικός της ομάδας και θρύλος του ρουμανικού ποδοσφαίρου, Γκεόργκι Χάτζι, θεωρεί αναπόφευκτη την αποχώρησή του. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδας του και φυσικά οι μετοχές του έχουν ανεβεί κατακόρυφα τον τελευταίο καιρό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ