aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΖέσταμα πριν από την Ντόρτμουντ

Ζέσταμα πριν από την Ντόρτμουντ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή του, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος. Ο ΑΠΟΕΛ έστω και στις ακεφιές του, όμως, κατάφερε να φτάσει στο ζητούμενο στο χθεσινό παιχνίδι με τη Δόξα, χάρη σε δύο τέρματα που πέτυχαν οι επιθετικοί του, ο Μίκαελ Ποτέ (30′) και ο Ιγκόρ ντε Καμάργκο (86′). Κυνήγησαν την ουσία και την πήραν οι γαλαζοκίτρινοι (2-0), στρέφοντας πλέον την προσοχή στο πολύ ζόρικο ματς που ακολουθεί με την Ντόρτμουντ  για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΑΠΟΕΛ κινήθηκε σε ρηχά επίπεδα απόδοσης, όπως προαναφέραμε. Για να ακριβολογούμε, παρουσίασε ένα περίπου τα αγωνιστικά… συμπτώματα προηγούμενων εμφανίσεών του.

Δηλαδή, είχε τον έλεγχο στην κυκλοφορία της μπάλας, αλλά ήταν έκδηλη η αδυναμία να τη μεταφέρει υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις στην αντίπαλη περιοχή, με τις κινήσεις ιδιαίτερα χωρίς την μπάλα των παικτών να μην ήταν οι δέουσες. Οι πλείστες επιθέσεις που εκδήλωσε, σταματούσαν λίγο έξω από το «κουτί» της Δόξας αφού σε αδρές γραμμές απουσίαζαν οι ταχύτατες ενέργειες και οι έξυπνες εμπνεύσεις που θα ξεκλείδωναν την πολυπρόσωπη αμυντική διάταξη της Δόξας. Δύο φορές το έπραξαν, μία στο πρώτο μέρος και μία στο δεύτερο, καταφέρνοντας να στείλει την μπάλα στο βάθος της αντίπαλης εστίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ