aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ζέφτε: «Μόνο ΑΠΟΕΛ» μέχρι νεοτέρας

Ο Ζέφτε Βιτάλ, δηλωνόταν μέχρι προχθές αδικαιολόγητος απών από τον Αρχάγγελο. Ο Βραζιλιάνος, λέει, είχε εξαφανιστεί επειδή ήθελε διακαώς να κλείσει η μετεγγραφή του στη Ρέιντζερς. Σε ένα κρεσέντο αντιεπαγγελματισμού, διάλεξε αυτό τον τρόπο για να πιέσει τον ΑΠΟΕΛ να συναινέσει στην παραχώρησή του.

Μια ιστορία που μπλέκονταν τρεις σύλλογοι, καθώς τα δικαιώματά του ανήκουν στη Φλουμινένσε, αγωνίζεται δανεικός στους γαλαζοκίτρινους και τον… ήθελαν οι Σκωτσέζοι. Η πληροφόρηση «έλεγε» πως ο σύλλογος της Γλασκώβης απέσυρε το ενδιαφέρον του και γι΄αυτό επέστρεψε.

Το αστείο της υπόθεσης, όμως, είναι όταν επισκεφτεί κανείς τη σελίδα του στο Instagram. Αν πάτε λίγο πίσω στις «ιστορίες» που ανήρτησε, θα βαρεθείτε να διαβάζετε την κατάληξη με το «Μόνο ΑΠΟΕΛ».

Ο Βραζιλιάνος είναι άλλος ένας ποδοσφαιριστής της σύγχρονης εποχής, που κατά κανόνα επιδίδεται σε λαϊκισμούς στα ΜΚΔ, για να κερδίσει δημοφιλία ανάμεσα στους οπαδούς. Μια φτηνιάρικη επίδειξη δήθεν αφοσίωσης στον σύλλογο και τους στόχους του, με ανταπόδοση τα χιλιάδες like, τα εγκωμιαστικά σχόλια και φυσικά την αναδημοσίευση στις ιστοσελίδες.

Τη στοιχειώδη νοημοσύνη να έχει κάποιος, όμως, καταλαβαίνει το ψεύδος που περιβάλλει όλα αυτά τα φτηνιάρικα επικοινωνιακά τρικ. Ο «κάθε Ζέφτε» είναι «Μόνο ΑΠΟΕΛ» ή «Ομόνοια Αιώνια» ή «Ανόλα» κλπ, πάντα μέχρι νεοτέρας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ