aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΖαχίντ: «Θέλω μετεγγραφή σε μεγάλο σύλλογο, πιστεύω κάτι θα συμβεί»

Ζαχίντ: «Θέλω μετεγγραφή σε μεγάλο σύλλογο, πιστεύω κάτι θα συμβεί»

Την επιθυμία του να πάρει μετεγγραφή σε πιο προηγμένο πρωτάθλημα και να ανελιχθεί αγωνιστικά και οικονομικά αποκάλυψε σε μεγάλη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα nettavisen.no ο Γκάγιας Ζαχίντ.

Ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός με καταγωγή από το Πακιστάν μίλησε για όλους και για όλα. Τη μετεγγραφή του στον ΑΠΟΕΛ, την εμπειρία στο Τσάμπιονς Λιγκ, τον παραγκωνισμό του από τον Τραμετσάνι και το δανεισμό στον ΑΠΟΕΛ, αλλά και το μέλλον του.

O 29χρονος ποδοσφαιριστής που επέστρεψε  στην Κύπρο μετά από ολιγοήμερες διακοπές για να τεθεί υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν έκρυψε την επιθυμία του να πάρει μετεγγραφή είτε στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο είτε τον Ιανουάριο.

«Θέλω να κάνω το βήμα παραπάνω και να παίξω σε μεγαλύτερο σύλλογο. Και αγωνιστικά και οικονομικά. Αυτό έχω στο μυαλό μου και έτσι θα πορευτώ. Είτε θα γίνει αυτό το Καλοκαίρι είτε σε έξι μήνες. Πιστεύω ότι κάτι θα συμβεί», σημείωσε ο Γκάγιας Ζαχίντ.

Διαβάστε επίσης: Nέο… παραμύθι στο Ισραήλ με «δήλωση» Πετρίδη: «Το ψηλότερο συμβόλαιο…»

Ο Ζαχίντ διηγήθηκε στη συνέντευξή του και το ιστορικό του πως κατέληξε από βασικότατο στέλεχος του ΑΠΟΕΛ και τις εκπληκτικές εμφανίσεις κόντρα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Τότεναμ που προσέλκυσαν ενδιαφέρον ξένων ομάδων να παραχωρηθεί δανεικός το περασμένο Καλοκαίρι, εξαιτίας του Πάολο Τραμετσάνι. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ήταν έντονα ενοχλημένος με την στάση του Ιταλού τεχνικού και τον επισκέφθηκε στο γραφείο του.

«Είχα άσχημη σχέση με τον προπονητή (σ.σ. Τραμετσάνι). Με έσπρωξε προς την έξοδο, δεν με επέτρεπε να αγωνιστώ. Είχε πρόβλημα μαζί μου. Μία μέρα πήγα στο γραφείο του για να τον ρωτήσω τι συμβαίνει. Ήθελα να μάθω γιατί από το πουθενά δεν έπαιζα και έμεινα στο περιθώριο. Ήθελα να μάθω απλώς τον λόγο που συνέβαινε αυτό, αλλά ο ίδιος δεν το χειρίστηκε τόσο καλά. Μιλήσαμε στο γραφείο του, αλλά η απάντησή του ήταν ότι δεν είχε κανένα ειδικό λόγο ή οποιαδήποτε απάντηση γι’ αυτό. Ήταν σε… αμυντική στάση η απάντησή του, αλλά μετά από αυτή τη συνομιλία πάλι δεν έπαιζα. Ήμουν σε αδράνεια, αλλά νομίζω ότι δεν του είχε αρέσει που πήγα στο γραφείο του για να ζητήσω τον λόγο. Δύο βδομάδες μετά τον δανεισμό μου στον Παναθηναϊκό απολύθηκε από τον ΑΠΟΕΛ», είπε ο Ζαχίντ.

Για την εμπειρία του στον Παναθηναϊκό, είπε:  «Ήταν ωραίο που έπαιξα σε ένα κλαμπ σαν τον Παναθηναϊκό, ακόμα κι αν δεν είναι στο επίπεδο που ήταν παλαιότερα. Είναι ιστορικά ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα μαζί με τον Ολυμπιακό, είναι φανταστικό να αποτελείς μέρος αυτούς του συλλόγου. Είναι ένας σύλλογος που πρέπει να αγωνίζεται για τον τίτλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ