aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛNέο... παραμύθι στο Ισραήλ με «δήλωση» Πετρίδη: «Το ψηλότερο συμβόλαιο…»

Nέο… παραμύθι στο Ισραήλ με «δήλωση» Πετρίδη: «Το ψηλότερο συμβόλαιο…»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΙΜΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ

Την αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριου Πετεβίνου προκάλεσε χθεσινό δημοσίευμα στο Ισραήλ σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα mako.co.il και είχε διαμηνύσει πως ο αριθμός «14» περιμένει τον Μπεν Σαχάρ στον «Αρχάγγελο». Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ ήταν πως ουδέποτε έγιναν τέτοιες δηλώσεις από τον Πρόδρομο Πετρίδη με τον Νεκτάριο Πετεβίνο να χαρακτηρίζει παραμυθάδες του ισραηλινούς.

Νέο δημοσίευμα το πρωί της Δευτέρας (20/7) στη γειτονική χώρα, και πάλι από την ίδια ιστοσελίδα, παρουσιάζει ξανά δηλώσεις του διοικητικού ηγέτη του ΑΠΟΕΛ. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι ισραηλινοί ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ τούς ανέφερε ότι η ομάδα της Λευκωσίας πρόσφερε στον Ισραηλινό επιθετικό της Χάποελ Μπερ Σεβά το μεγαλύτερο συμβόλαιο που θα έχει ο σύλλογος τη νέα χρονιά!

«Του δώσαμε την υψηλότερη προσφορά που έχει  παίκτης μας, αλλά προφανώς τα προβλήματα μεταξύ του παίκτη και του συλλόγου του (σ.σ. Χάποελ Μπερ Σεβά) εμποδίζουν την ολοκλήρωση της μετεγγραφής. Ελπίζουμε ότι θα ολοκληρωθεί η συμφωνία», εμφανίζεται να λέει ο Πρόδρομος Πετρίδης. Δήλωση που κατηγορηματικά διαψεύδουν ότι έγινε εκ νέου στον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ακιντόλα με «πακέτο» Αλ Τάαμαρι

Στο ρεπορτάζ της η mako.co.i σημειώνει ότι οι γαλαζοκίτρινοι θα περιμένουν μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη (23/7) την απάντηση του Μπεν Σαχάρ στην πρόταση που του έχει κατατεθεί. Ο 30χρονος πρώτος σκόρερ της Χάποελ Μπερ Σεβά την τελευταία πενταετία, όπως αποκάλυψε το «Goal» (δείτε εδώ σχετικό δημοσίευμα) αρχικά είχε απαντήσει θετικά στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ, όμως στη συνέχεια ζήτησε λίγο χρόνο ώστε να πάρει την οριστική του απόφαση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ