aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΒούρος: «Τα ματς με τη Ρεάλ η πιο ομορφή στιγμή της καριέρας μου»

Βούρος: «Τα ματς με τη Ρεάλ η πιο ομορφή στιγμή της καριέρας μου»

Ως την πιο όμορφη στιγμή της καριέρας του χαρακτήρισε τα ματς απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας Πραξιτέλης Βούρος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα sdna.gr. Τόνισε πως κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να ζήσει τέτοια ματς, ενώ όπως είπε από μικρά παιδιά αυτά είναι τα παιχνίδια που ονειρεύται ο κάθε ένας.

Όσα δήλωσε ο Πραξιτέλης Βούρος:

Ποια είναι η πιο όμορφη και πιο άσχημη στιγμή της ποδοσφαιρικής διαδρομής σου που έχει μείνει έντονα χαραγμένη στη μνήμη σου;

«Η πιο όμορφη στιγμή της καριέρας μου ως τώρα ήταν το ματς απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, ως ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να ζήσει τέτοια ματς. Από μικρά παιδιά αυτά είναι τα παιχνίδια που ονειρευόμαστε να παίξουμε.

Από την άλλη πλευρά, η στιγμή που με σημάδεψε αρνητικά ήταν όταν το καλοκαίρι του 2017, που δεν είχα ομάδα κι έκανα προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη χωρίς να γνωρίζω ποιο θα είναι το ποδοσφαιρικό μου μέλλον. Ένιωθα απομονωμένος και αβέβαιος για το μέλλον. Αυτό είναι πολύ δυσάρεστο συναίσθημα για κάθε ποδοσφαιριστή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ