aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΒούρος: «Μακάρι να γίνει αυτό και να μείνω μέχρι το 2022»

Βούρος: «Μακάρι να γίνει αυτό και να μείνω μέχρι το 2022»

Ο Πραξιτέλης Βούρος με αφορμή την επέκταση του συμβολαίου του με τον ΑΠΟΕΛ μέχρι το 2022, μίλησε χθες βράδυ στα ΜΜΕ μετά από την ευρεία νίκη των πρωταθλητών επί της Φλόρα Ταλίν με 5-0 στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ (πρώτο ματς).

«Στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε πως θέλαμε να πάρουμε το παιχνίδι, το είχαμε πολύ ανάγκη. Σίγουρα η ομάδα προσπαθεί να βρει σιγά σιγά το καλύτερό της πρόσωπο. Δουλεύουμε καθημερινά πολύ σκληρά μετά και από την ατυχία που είχαμε στην προηγούμενη διοργάνωση, συνεχίζουμε και πιστεύω πως έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση. Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα μου έδειξε εμπιστοσύνη και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις ώστε η ομάδα να καταφέρει τους στόχους της», είπε αρχικά.

Όσον αφορά στο μέλλον του, συνέχισε: «Πρώτα ο Θεός… Θα δούμε ένα-ένα τα χρόνια, αν δείχνω το καλό μου πρόσωπο και βοηθάω την ομάδα, που αυτός είναι και ο προσωπικός μου στόχος, και να βελτιώνομαι και εγώ, μακάρι να μείνω μέχρι το 2022».

Για τη συνέχεια του ΑΠΟΕΛ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πρόσθεσε: «Σίγουρα θέλουμε να περάσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα όπως ανέφερα και πριν δουλεύει καθημερινά ώστε να βελτιώσει τις αδυναμίες της αλλά και να προχωρήσει στα δυνατά της σημεία. Πιστεύω ότι κάναμε ένα πολύ σημαντικό βήμα ούτως ώστε να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για τις δύσκολες στιγμές που περνά η Ελλάδα από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική: «Σίγουρα αυτά τα γεγονότα φέρνουν το ποδόσφαιρο σε δεύτερη μοίρα, πιστεύω κάτι τέτοιες στιγμές μας έχουν πραγματικά ανάγκη, σήμερα (σ.σ. ψες) είχαμε και από τους οπαδούς πολύ όμορφες συγκινήσεις. Καλύτερα να δείχνουμε έμπρακτα την βοήθεια μας, ο καθένας ότι μπορεί ώστε να δώσουμε μια μικρή βοήθεια και ένα μήνυμα αγάπης σε αυτές τις δύσκολες στιγμές να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι οι Έλληνες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ