aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Βουίζει» το Ισραήλ για Ατζίλι, αναφορά και σε Ζεράλδες

«Βουίζει» το Ισραήλ για Ατζίλι, αναφορά και σε Ζεράλδες

«Βροχή» έπεσαν τα δημοσιεύματα στο Ισραήλ το πρωί της Παρασκευής για το ενδεχόμενο μετεγγραφής του Ομέρ Ατζίλι στη Μακάμπι Χάιφα. Σύσσωμα τα Μέσα Ενημέρωσης της χώρας σημειώνουν ότι ο 27χρονος εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ είναι ένας από τους δύο κύριους στόχους της ομάδας ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα one.co φιλοξενεί και δήλωση από μέλος της διοίκησης της Μακάμπι, ο οποίος παραδέχεται ότι ο ποδοσφαιριστής των γαλαζοκιτρίνων αποτελεί στόχο της τεχνικής ηγεσίας: «Ο Ατζίλι θα είναι μία τεράστια ενίσχυση για μας αν καταφέρουμε και τον αποκτήσουμε. Μπορεί να γίνει αυτό», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Θέμα με τον Γκάγιας Ζαχίντ

Τα ισραηλινά ΜΜΕ ξεκαθαρίζουν ότι ακόμα δεν έχουν γίνει επαφές ανάμεσα στην Μακάμπι και τον ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο ο Ατζίλι έχει συμβόλαιο μέχρι το Καλοκαίρι του 2022.  Πέραν του Ατζίλι γίνεται αναφορά και στον Αντρέ Ζεράλδες. Ο δεξιοπόδαρος μπακ του ΑΠΟΕΛ είναι επίσης στο «κάδρο» των ισραηλινών. Οι πληροφορίες που θέλουν τη νέα διοίκηση της Μακάμπι να «κτυπά» οσονούπω την πόρτα του ΑΠΟΕΛ πληθαίνουν και μένει να διαφανεί κατά πόσο πέραν από καπνός υπάρχει και φωτιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ