aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Θέμα με τον Γκάγιας Ζαχίντ

ΑΠΟΕΛ: Θέμα με τον Γκάγιας Ζαχίντ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ενοχλημένοι παρουσιάζονται στον ΑΠΟΕΛ από τις δηλώσεις του Γκάγιας Ζαχίντ στην ιστοσελίδα vg.no καθώς, μήνες πριν από την ολοκλήρωση του συμβολαίου, θέτει εκ νέου θέμα αποχώρησής του. Εάν εννοεί αυτά που γράφτηκαν, δηλαδή πως θέλει να φύγει και ότι η ομάδα έχει πάει στην… κόλαση με τις τόσες αλλαγές, προφανώς γεννάται θέμα. Και στην τωρινή κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα, οποιοσδήποτε δεν θέλει να παίζει αυτομάτως θέτει εαυτόν εκτός ρόστερ.

Οι τοποθετήσεις του ποδοσφαιριστή έχουν προβληματίσει και εννοείται πως θα αποτελέσει ένα εκ των θεμάτων που θα συζητηθούν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ. Κάποιοι, μάλιστα, τις χαρακτηρίζουν επιεικώς απαράδεκτες.

Διαβάστε επίσης: Ζαχίντ: «Θέλω να φύγω…»

«Δεν είναι μόνο η πιο δύσκολη περίοδος στην καριέρα μου. Είναι η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζαχίντ. Στο ρεπορτάζ, αφού γίνεται λόγος ότι απομονώθηκε από τη σύζυγο και τα παιδιά του λόγω κορωνοϊού, αναφέρεται στο γεγονός πως σε θέμα συμπτωμάτων είχε υψηλό πυρετό για δύο ημέρες, αλλά υποχώρησε. «Ωστόσο παραμένει αισθητά άρρωστος, με δυσκολίες στην αναπνοή, αισθάνεται κουρασμένος και έχει πόνο στο κεφάλι και το σώμα του», υπογραμμίζεται ανάμεσα σε άλλα. Προ ημερών, ο Εμίλιο Ενσούε αποκάλυψε πως τα τεστ έδειξαν ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό· το ίδιο έπραξε χθες και ο Μπεν Σαχάρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ