aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤσάμπα γκολ, τσάμπα αποκλεισμός (pics&video)

Τσάμπα γκολ, τσάμπα αποκλεισμός (pics&video)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Ο ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε με τον Σωτηρίου στο 69′, έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του (1-1 συνολικό σκορ), όμως μία τραγική εκτίμηση της φάσης από τον Βάτερμαν έδωσε την ευκαιρία στον Σανταντέρ να σκοράρει στο 86′ και να στείλει την Κοπεγχάγη στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Δανοί ήταν (συνολικά) καλύτεροι και στα δύο παιχνίδια, τουλάχιστον αν λάβουμε υπόψη τους αριθμούς. Όμως, και πάλι οι γαλαζοκίτρινοι κατάφεραν να αντεπεξέλθουν στην έντονη πίεση των Δανών βρήκαν τον δρόμο προς τα δίκτυα σε ένα σημαντικό χρονικό σημείο, έβαλαν (και) τον κόσμο στο ματς, αλλά δυστυχώς δεν άντεξαν.

Ένα τραγικό λάθος του Βάτερμαν, ο οποίος δέχθηκε γκολ στην κλειστή του γωνία και ενώ η μπάλα βρισκόταν πλάγια στην περιοχή, στέρησε από τον ΑΠΟΕΛ τη διεκδίκηση της πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Σανταντέρ είδε τον Ολλανδό τερματοφύλακα εκτός θέσης και με δυνατό σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, πάγωσε το ΓΣΠ και… έσβησε το όνειρο της πρόκρισης για τέταρτη φορά στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΑΠΟΕΛ (Τόμας Κρίστιανσεν): Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Αστίθ, Καρλάο, Αλεξάνδρου (89′ Ντε Καμάργκο), Μοράις, Βινίσιους, Ορλάντι (75′ Μπρεσάν), Γιαννώτας, Εφραίμ (59′ Βάντερ), Σωτηρίου.

Κοπεγχάγη (Στάλε Σολμπάκεν): Όλσεν, Άνκερσεν, Ζάνκα, Γιόχανσον, Αουγκούστινσον, Βέρμπιτς (88′ Γκρέκους), Κβιστ, Ντιλέινι, Φαλκ (46′ Τουτού), Κορνέλιους (79′ Πάβλοβιτς), Σανταντέρ.

Σκόρερ: Σωτηρίου 69′ / Σανταντέρ 86′

Κίτρινες: Ορλάντι, Βάντερ, / Κβιστ, Αουγκούστινσον, Ντιλέινι, Σανταντέρ

Αποβολές: –

Γήπεδο: ΓΣΠ

Θεατές: 20.000

Διαιτητής: Τζιανλούκα Ρόκι (Ιταλία)

Α’ Βοηθός: Τζιανλούκα Καριολάτο

Β’ Βοηθός: Φιλίππο Μέλι

Α’ Επιπρόσθετος: Ντέιβιντ Μάσσα

Β’ Επιπρόσθετος: Ντανιέλ Ντοβέρι

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ