aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΤόνι: «Εγώ και πολύς κόσμος απλήρωτος στον ΑΠΟΕΛ, θα λυθεί δικαστικώς»

Τόνι: «Εγώ και πολύς κόσμος απλήρωτος στον ΑΠΟΕΛ, θα λυθεί δικαστικώς»

Ο Αντώνης Κωνσταντινίδης ο οποίος βγάζει το ψωμί του στην Ουγγαρία και συγκεκριμένα στην Κορμέντ, στο πλαίσιο της σύντομης συνέντευξής του στην ιστοσελίδα μας Goal.com.cy (διαβάστε ΕΔΩ), μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις οικονομικές διαφορές που έχει με την πρώην ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Ο έμπειρος τεχνικός εξέφρασε την απογοήτευση του για την προηγούμενη διοίκηση των γαλαζοκίτρινων και ανέφερε ότι το όλο θέμα θα λυθεί στα δικαστήρια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε για το θέμα αυτό: «Είμαι πολύ απογοητευμένος, κυρίως από την περσινή διοίκηση. Ποιός από την περσινή διοίκηση δέχεται να δουλεύει και να μην τον πληρώνει; Η υπόθεση βρίσκεται στο Εργατικό Δικαστήριο, οι διαφορές μας θα λυθούν δικαστικώς. Η σχέση μου με τον ΑΠΟΕΛ είναι πολύ καλή. Στον ΑΠΟΕΛ ήμουν για χρόνια προπονητής, εκεί πήρα το τελευταίο μου πρωτάθλημα. Έκανα αρκετή υπομονή. Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος και στεναχωρημένος από την τροπή που πήρε γενικά το όλο θέμα, ωστόσο δεν είχα άλλη επιλογή από το να προσφύγω στα πολιτικά δικαστήρια. Είναι απαράδεκτο εν έτει 2018, να μένουν καλαθοσφαιριστές και προπονητές απλήρωτοι. Δυστυχώς πέρσι στον ΑΠΟΕΛ έμεινε αρκετός κόσμος απλήρωτος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ