aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο «σταυρόλεξο» του Κρίστιανσεν

Το «σταυρόλεξο» του Κρίστιανσεν

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Αντίστροφα μετρούν πλέον στον ΑΠΟΕΛ για το πρώτο παιχνίδι στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και όπως είναι λογικό ο Τόμας Κρίστιανσεν έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στον σχηματισμό, αλλά και στα πρόσωπα που θα τον απαρτίζουν.

Τις σκέψεις του, όμως, προτίμησε να τις κρατήσει για τον εαυτό του και στη χθεσινή τελευταία προπόνηση επί κυπριακού εδάφους. Οπότε, επί της παρούσης, μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν. Κάτω από τα δοκάρια δεν θα προκαλέσει έκπληξη εάν επιστρέψει ο Πάρντο λόγω εμπειρίας, ενώ στο κέντρο της οπισθοφυλακής ο Καρλάο μάλλον θα έχει ως παρτενέρ τον Αστίθ.

Στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ένας εκ των Μιλάνοφ, Σέρζιο και στην αντίθετη πλευρά ο Αλεξάνδρου. Δύο εκ των Εφραίμ, Βάντερ, Γιαννιώτα θα είναι στις πτέρυγες, στο κέντρο κατά πάσα πιθανότητα οι Μοράις, Βινίσιους, Ντε Βινσέντι και στην κορυφή της επίθεσης ο Σωτηρίου.

Όσον αφορά στο μέρος της προετοιμασίας, ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η πρώτη προπόνηση των γαλαζοκίτρινων στη Νορβηγία. Αύριο η προπόνηση έχει οριστεί για τις 19:15. Στις 18:45 η διάσκεψη Τύπου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ