aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο «όπλο» και η ανάλυση του Δανού

Το «όπλο» και η ανάλυση του Δανού

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Και ο χρόνος αντίστροφα μετρά. Ο ΑΠΟΕΛ θα ριχτεί απόψε στη μάχη των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ αντιμετωπίζοντας την Αστάνα στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής και με «όπλο» το σχεδόν κατάμεστο ΓΣΠ θα αναζητήσει με μανία τους τρεις βαθμούς.

Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να αρχίσουν ιδανικά τις υποχρεώσεις και να αποκτήσουν προβάδισμα κόντρα στην πιο αδύναμη από τις τρεις αντιπάλους τους. «Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός», λέει μια παροιμία και αυτό το ξέρουν καλά στο στρατόπεδο των πρωταθλητών μας, αφού με κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης τα πράγματα θα δυσκολέψουν από την πρώτη κιόλας στροφή.

Θα επιδιώξουν να μπουν δυνατά από το πρώτο λεπτό και, σε συνδυασμό με την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί, θα προσπαθήσουν να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους, μεταφέροντας την πίεση στο απέναντι στρατόπεδο.

Ο Κρίστιανσεν τα είπε και θα τα ξαναπεί με τους παίκτες του σε μια προσπάθεια να τους μεταφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την αντίπαλο και παραλλήλως, θα τους υποδείξει πού και πώς θα πρέπει να «χτυπήσουν» ώστε να φτάσουν στη νίκη.

Σε σχέση με το ματς απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα αναμένεται πως οι Αλεξάνδρου, Εφραίμ θα πάρουν τη θέση στο αρχικό σχήμα των Λάγο και Βάντερ, αντιστοίχως. Δεν αποκλείεται να προκύψει άλλη μια διαφοροποίηση στην ενδεκάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ