aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο όνειρο του Σιέλη, η εμπιστοσύνη του Χατζηλούκα και η Βασιλεία

Το όνειρο του Σιέλη, η εμπιστοσύνη του Χατζηλούκα και η Βασιλεία

Για το ντεμπούτο του με τον ΑΠΟΕΛ, τους στόχους του, την εμπιστοσύνη του Λούκα Χατζηλούκα αλλά και τους επικείμενους αγώνες με τη Βασιλεία μίλησε στα ΜΜΕ μετά τη νίκη των γαλαζοκίτρινων επί του Εθνικού Άχνας ο Χρίστος Σιέλης (2-0).

Ο Κύπριος αμυντικός αναφέρθηκε επίσης στο επικείμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Τσίρειο και υπογράμμισε πως ο στόχος του είναι να παραμείνει στην ενδεκάδα.

Αρχικά ανέφερε: «Είμαστε ικανοποιημένοι για τη νίκη. Σαν ΑΠΟΕΛ μπορούμε να βελτιωθούμε τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά αλλά το πιο σημαντικό ήταν οι τρεις πόντοι που πήραμε σήμερα».

Για το ματς με την ΑΕΛ: «Είναι δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΛ έχει πολύ καλούς παίκτες και είναι πολύ ικανοποιημένο. Θα προσπαθήσουμε σκληρά και θα ετοιμαστούμε για το παιχνίδι στο Τσίρειο».

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας: «Από τον καιρό που ήρθα περίμενα να φορέσω τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ και είμαι περήφανος. Ευχαριστώ τον προπονητή που μου έδειξε εμπιστοσύνη και με έβαλε σ’ αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα με την νίκη έγινε πιο ξεχωριστό».

Για τη συνέχεια: «Θέλω να παραμείνω στην ενδεκάδα. Κάθε Κύπριος ποδοσφαιριστή έχει ως όνειρο να κληθεί στην Εθνική Ανδρών. Αν γίνει αυτό θα είναι από τα όνειρα που θα γίνουν πραγματικότητα».

Για τη Βασιλεία: «Δεν θα είναι σίγουρα εύκολο παιχνίδι. Όλα είναι δύσκολα στην Ευρώπη, έχουμε δύο μήνες να ετοιμαστούμε και να πάμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Το ρόστερ μας είναι πολύ δυνατό, οι παίκτες μας είναι έτοιμοι. Ξέρουμε ότι είμαστε ο ΑΠΟΕΛ και στην ιστορία μας έχουμε προκριθεί και κτυπήσει τέτοια παιχνίδια. Θεωρώ ότι μπορεί πάλι να γίνει το όνειρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ