aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο μεγάλο στοίχημα του Πρόδρομου Πετρίδη

Το μεγάλο στοίχημα του Πρόδρομου Πετρίδη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Η φετινή μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση αποτελεί και ένα μεγάλο προσωπικό στοίχημα για τον πρόεδρο της εταιρείας, Πρόδρομο Πετρίδη. Ο πρόεδρος δεν σταματά λεπτό να εκφράζει όχι μόνο την πίστη του για τις τεράστιες δυνατότητες της ομάδας που δημιουργήθηκε φέτος, αλλά και την αισιοδοξία του πως θα καταφέρει να φτάσει στην επίτευξη του στόχου της, που είναι μια θέση σε κάποιον ευρωπαϊκό όμιλο. Τολμά και προχωρεί, ένα βήμα μάλιστα πάρα πέρα και «βλέπει» πρόκριση σε Όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο «Ντέβι» σε νέες περιπέτειες

Μετά το αγιασμό που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο προπονητικό κέντρο «Parimatch Aρχάγγελος» ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων μάζεψε τους ποδοσφαιριστές και τους μίλησε με στόχο να τους κρατήσει σε εγρήγορση ενόψει του επαναληπτικού με την Σουτιέσκα την Τρίτη (30/7) στο ΓΣΠ. Η εκτός έδρας νίκη με 1-0 στο Μαυροβούνιο δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στους πρωταθλητές, εντούτοις σε τέτοιους αγώνες και ιδίως στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου χρειάζεται προσοχή και σοβαρότητα, ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Διαβάστε επίσης: Η Αλέσια αποκαλύπτει πρόταση του ΑΠΟΕΛ στον Κραγκλ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ