aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο «Ντέβι» σε νέες περιπέτειες

ΑΠΟΕΛ: Ο «Ντέβι» σε νέες περιπέτειες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στον ΑΠΟΕΛ, αλλά και έναν από τους κορυφαίους ξένους που αγωνίστηκαν στους γαλαζοκίτρινους. Μεγάλη όμως και η προσφορά του, παρότι ατίθασος και πολλές φορές απρόβλεπτος, εντός και εκτός γηπέδου. Για την αφεντιά του Τόμας ντε Βινσέντι (περί ου και ο λόγος) έγιναν επικές μάχες με τα πληκτρολόγια και συζητήσεις για τα τερτίπια του κυρίως εντός του αγωνιστικού χώρου. Στα 30 του και το πρώτο ευρωπαϊκό παιγνίδι του ΑΠΟΕΛ (με τη Σουτιέσκα) ο Αργεντινός φάνηκε να είναι άλλος άνθρωπος και σίγουρα γι’ αυτό δεν «έφταιγε» μόνο το περιβραχιόνιο του αρχηγού…

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Τίποτα δεν τελειώνει πριν την ώρα του…

Στο παιγνίδι με τη Σουτιέσκα έμεινε κι αυτός όπως και όλη η ομάδα στα ρηχά. Είδαμε όμως έναν «άλλο» Ντέβι, ώριμο όσο ποτέ προηγουμένως, αγωνιστικά πειθαρχημένο, σοβαρό, αλλά και παθιασμένο όπως πάντα και σε έναν ρόλο που λίγο πολύ γνωρίζαμε, αλλά σε μια νέα εκδοχή!

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Παρουσιάζει νέα χορηγική συμφωνία, μιλά ο Πετρίδης

Έργο κι αυτό Πάολο Τραμετσάνι, που μπορεί να μοιάζει πως θέλει να του περάσει «χαλινάρι», αλλά μόνο έτσι δεν είναι τα πράγματα. Ο 30χρονος μέσος έχει και πάλι ελευθερία κινήσεων στο παιγνίδι του, που σημειώστε μεγάλο κομμάτι και από το παιγνίδι της ομάδας περνά από τα πόδια του, κινείται πιο κοντά στην αντίπαλη περιοχή (όπως παλιά) ψάχνει κι αυτός το γκολ, αλλά δίνει βοήθειες και στο αμυντικό κομμάτι. Όλα αυτά δεν είναι εύκολο να τα αφομοιώσει (ακόμα και ο Ντέβι) σε μια μέρα ή ένα παιγνίδι.

Για χάρη του Αργεντινού έγινε «θυσία» ο Ζαχίντ και αποτελεί ουσιαστικά το πρώτο και μοναδικό βιολί της ομάδας στη μεσαία γραμμή. Θεωρεί ο Τραμετσάνι πως ο Ντε Βινσέντι είναι ο παίκτης που θα κινεί τα νήματα στην ομάδα, κάτι που φάνηκε από το πρώτο ευρωπαϊκό παιγνίδι, όσο κι αν ο Ντέβι δεν τα πήγε τόσο καλά, πράγμα που μέχρι ενός σημείου ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο. Η συνέχεια αναμένεται με ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έδειξε να τον γοητεύει και να παίρνει στα σοβαρά τον νέο του ρόλο και μένει να διαπιστώσουμε αν θα δούμε έναν «Ντέβι» από τα παλιά και πιο συγκεκριμένα από την πρώτη του θητεία εν έτει 2014.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ