aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Το "μαχαίρι" στον ΑΠΟΕΛ επηρεάζει την υπόθεση Ζαχίντ»

«Το “μαχαίρι” στον ΑΠΟΕΛ επηρεάζει την υπόθεση Ζαχίντ»

Mε αφορμή τη δήλωση του Πρόδρομου Πετρίδη στο Goal.com.cy για πρόθεση του ΑΠΟΕΛ να βάλει ψαλίδι στο μισθολόγιο των γαλαζοκιτρίνων έως και 60% η ελλαδική εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» κάνει σενάριο παραμονής του Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό. 

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα υπάρχει και το ενδεχόμενο ο Νορβηγός να μην αποδεχθεί τη μείωση απολαβών που θα του γίνει από τον ΑΠΟΕΛ και έτσι οι δύο πλευρές ν’ αναζητήσουν τρόποπυς ώστε να λύσουν τη συνεργασία τους. Κάπου εκεί βάζει στην κουβέντα τον Παναθηναϊκό και τονίζει πως είναι σημαντική η παραμονή ή όχι του Γιώργου Δώνη.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Η πρόθεση του ΑΠΟΕΛ για μείωση στα συμβόλαια έως και 60% επηρεάζει και την υπόθεση του Γκαγιάς Ζαχίντ σε σχέση με την πρόθεση του Παναθηναϊκού να τον διατηρήσει στο ρόστερ.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πέτρος Πετρίδης, έχει πάρει την απόφαση να προχωρήσει σε μείωση των συμβολαίων της τάξης του 60% εξαιτίας της κρίσης που ξέσπασε σε όλο τον κόσμο με την πανδημία του κορωνοϊού.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη επηρεάζει, όπως αναφέρει η εφημερίδα ΠΡΑΣΙΝΗ και την υπόθεση του Γκίας Ζαχίντ. Σε περίπτωση που ο παίκτης δεν δεχθεί τη μείωση τότε το πιθανότερο είναι να αναζητηθεί λύση για να αποχωρήσει από την ομάδα της Κύπρου.

Εδώ, φυσικά, σε ό,τι έχει να κάνει με την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να τον διατηρήσει στο ρόστερ του, καθοριστικό ρόλο θα παίξει και το θέμα της παραμονής του Γιώργου Δώνη στον πάγκο της ομάδας τη νέα σεζόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ