aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο… γυρίζει ο Τόμας!

Το… γυρίζει ο Τόμας!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Αν όχι όλοι, οι πλείστοι εξ αυτών που αγωνίσθηκαν στο παιχνίδι με την Αστάνα, θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο Τόμας Κρίστιανσεν στην αυριανή δύσκολη αποστολή απέναντι στην Ανόρθωση (εξ αναβολής ματς 1ης αγωνιστικής).

Ο Δανός προπονητής του ΑΠΟΕΛ, μετά την ευκαιρία που έδωσε σε αρκετούς παίκτες ώστε ν’ αγωνισθούν στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση (σε διάστημα 72 ωρών χρησιμοποιήθηκαν 20 παίκτες), θα πάει στις πιο δοκιμασμένες έως τώρα επιλογές. Στη δοκιμασμένη, δηλαδή, συνταγή.

Με δεδομένο το γεγονός πως ο ανεβασμένος Ντε Καμάργκο μένει εκτός (αιμάτωμα στον τετρακέφαλο), κάτι που αναμφιβόλως αποτελεί πλήγμα, ο Σωτηρίου θα πάρει εκ νέου θέση μάχης στη γραμμή κρούσης.

Ο Εφραίμ συγκεντρώνει καλές πιθανότητες να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα (αντί του Βάντερ), ενώ οι Βινίσιους και Ορλάντι θα πάρουν τη θέση των Μπρεσάν και Μπερτόλιο (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο τελευταίος). Αλλαγές θα παρατηρηθούν και στην άμυνα, με τους Μερκή, Αλεξάνδρου και Σέρζιο να παραχωρούν τη θέση τους στους Αστίθ, Λάγο και Μιλάνοφ, αντιστοίχως.

Ανεξαρτήτως από το πώς θα παρατάξει την ομάδα ο Δανός προπονητής αλλά και των αμυντικών αδυναμιών που εκδήλωσε η Ανόρθωση στα φετινά της παιχνίδια, είναι εξαιρετικό σημαντικό για τον ΑΠΟΕΛ να φτάσει στην τέταρτη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές, για τον απλούστατο λόγο πως μια καλή εμφάνιση και επιτυχία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα δώσει άλλον «αέρα» στην ομάδα ενόψει της ακόμη πιο δύσκολης συνέχειας.

Περιμένουν στη… γωνία απανωτοί και ιδιαίτερα απαιτητικοί αγώνες, γι’ αυτό και επιβάλλεται η διατήρηση του καλού κλίματος που θα προσθέσει ακόμη περισσότερα στην ψυχολογία των παικτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ