aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο γερό «ψαλίδισμα» στις απολαβές του Βάτερμαν και το μπόνους

Το γερό «ψαλίδισμα» στις απολαβές του Βάτερμαν και το μπόνους

Το… μικρής διάρκειας σήριαλ για το μέλλον του Μπόι Βάτερμαν ολοκληρώθηκε. O Oλλανδός τερματοφύλακας έβαλε υπογραφή σε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΠΟΕΛ και θα υπερασπιστεί την εστία των γαλαζοκιτρίνων για πέμπτη διαδοχική σεζόν.

Η παραμονή του 35χρονου πορτιέρε ήταν από τις βασικές προτεραιότητες των Ντομένικο Τέτι και Πάολο Τραμετσάνι, αφού αν και στις αρχές της λήξασας περιόδου ήταν στην «σκιά» του Ρόμο στην πορεία κέρδισε με το «σπαθί» του θέση βασικού και απέδειξε ότι παραμένει η πιο αξιόπιστη λύση για τη θέση του τερματοφύλακα.

Παρόλο που η πρώτη πρόταση του ΑΠΟΕΛ δεν άφηνε ικανοποιημένο τον Βάτερμαν σε ότι αφορά τα οικονομικά δεδομένα, με εκατέρωθεν συμβιβασμούς οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια επιβεβαιώνοντας την κοινή θέληση για να πορευτούν μαζί και τη νέα περίοδο.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη Γιοβάνοβιτς: «Είμαι σίγουρος ότι θα γυρίσω στον ΑΠΟΕΛ»

Ο Βάτερμαν αποδέχθηκε γερή μείωση των απολαβών του, με τις πληροφορίες του Goal.com.cy να αναφέρουν ότι πλησίασε το 30% σε σχέση με τις υφιστάμενες. Στο συμβόλαιο του Βάτερμαν υπάρχει όρος για σημαντικό μπόνους σε περίπτωση πρόκρισης του ΑΠΟΕΛ σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Πρόκειται για μια τακτική που εξήγγειλε ο πρόεδρος των πρωταθλητών, Πρόδρομος Πετρίδης ότι θα εφαρμοστεί στις επαφές με τους ποδοσφαιριστών των οποίων λήγουν τα συμβόλαια.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο Νατέλ «φρενάρει» Ομάρ Χάνι στον θρύλο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ